Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Elevationssenge – Hvad Er Fordelene?

oprettet d. under Inspiration

Elevationssenge – Hvad Er Fordelene?
Toggle Zoom

Salget af elevationssenge er vokset over de seneste år. Konceptet er langt fra nyt. De første elevationssenge så dagens lys for mere end 60 år siden, men blev hovedsageligt brugt på hospitaler og på plejehjem. Nu har de dog gjort deres indtog i private hjem, og prisen er efterhånden ved at være nede i et leje, hvor alle kan være med

Det er ikke uden grund, at de er populære. Læs om de mange fordele ved elevationssenge her:

Bedre søvnkomfort

Vi bruger vores krop på mange forskellige måder, og det er ikke altid, at vi får den bedste hvile i positionen “Fladt på langs”. Elevationssenge kan indstilles i både hoved- og fodende og kan derfor hæves og reguleres alt efter, hvad din krop har brug for og hvordan du føler du ligger bedst.

Elevationssenge modvirker uro i benene

Har du – ligesom rigtigt mange andre danskere – tendens til uro i benene, så kan du med stor fordel overveje at købe en elevationsseng. Det bedste middel mod forstyrrende uro i benene er at ligge med benene hævet. Det kan i princippet løses med en pude eller et sammenrullet tæppe, men det kan være svært at finde den rigtige soveposition, når man skal flytte eksempelvis en pude med rundt. Hvis du blot hæver din fodende i elevationssengen en smule, vil du uden besvær kunne vende dig rundt på både ryg, mave og siden og stadig ligge med benene behageligt hævet.

Modvirker snorken

Snorker din partner? Så køb en elevationsseng og hæv hovedenden en smule mens din partner sover. Så er der ro.
Når hovedet hæves falder tungen ikke i så høj grad tilbage i den bløde gane, og dermed afhjælpes snorken i mange tilfælde.

Sov bedre når du er forkølet

Når du er forkølet, kan det være svært at sove, særligt når du også er snottet. Sover du med hovedet hævet, vil du i de fleste tilfælde opleve, at du sover bedre, på trods af forkølelse og hoste.

Bedre søvn ved rygsmerter

Ryg- og lændesmerter kan afhjælpes når du sover i en elevationsseng, fordi lænd og ryg får bedre støtte, end hvis du ligger fladt på ryggen. En god madras vil naturligvis altid forme sig efter kroppen, men hvis du samtidig kan hæve ryggen lidt, vil du opleve en større aflastning når du sover.

Elevationsseng til dig, der læser i sengen

Prøv at ligge på ryggen og læs i en bog på mere end 500 sider. Man bliver ret hurtigt træt i armene. Ligger du på maven og læser, får du ondt i ryggen og på siden kommer armen til at sove, fordi du skal støtte hovedet. Sagt med andre ord: Det bliver meget mere behageligt at læse i sengen med en elevationsseng, fordi du kan hæve både hoved og fodende.

Elevationssenge er et must for gravide

Mon ikke de fleste kvinder, der har prøvet at være gravide kan nikke genkendende til vand i benene og halsbrand? Det er desværre et par af de mindre flatterende sider ved den søde ventetid. Har du en elevationsseng, kan du bedre afhjælpe vandet i benene ved at hæve fodenden, og du vil i langt mindre grad være plaget af halsbrand om natten, hvis du hæver hovedet – og når du alligevel ligger med begge ender let hævet, oplever du en dejlig støtte til din i forvejen udfordrede lænd og bækken.

Når så familien er forøget med det lille mirakel, kan du stille og behageligt amme eller give flaske, mens du og babyen ligger trygt og varmt under dynen – du indstiller blot sengen i den position, der er bedst for dig.

Vi er eksperter i elevationssenge

Vi sælger rigtigt mange elevationssenge, og vi har valgt at koncentrere os om de to mærker, vi altid har solgt flest af, nemlig Sleepzone og Exclusive. Disse to mærker repræsenterer med deres forskellige modeller en kompromisløs komfort og kvalitet, og samtidig ligger priserne i et leje, hvor alle kan være med.

På modellen Exclusive tilbyder vi endda 30 dages prøvetid – så mener du vi har løjet om de mange fordele ved elevationssenge, eller viser det sig at madrassen er enten for blød eller for hård, så ombytter vi – uden bøvl og uden beregning.

Find lækre og behagelige elevationssenge her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top