Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Sådan vasker du din topmadras

oprettet d. under Guides, Pleje og vedligeholdelse

Sådan vasker du din topmadras
Toggle Zoom

"Hvordan vasker jeg min topmadras?"

 

Det spørgsmål vil vi gerne hjælpe dig med at besvare. Det kan nemlig ikke unndgås at topmadrasser skal vaskes i ny og næ.

 

Først og fremmest skal du være opmærksom på at de fleste topmadrasser ikke kan vaskes, men i stedet har aftagelige betræk, som du kan lyne af og vaske.

De kommer naturligvis med vaske-anvisning.

 

Hvis selve top madrassen trænger til opfriskning, kan det være en fordel at lufte dem.

Har du en tynd topmadras, kan denne hænges på et tørrestativ og luftes udenfor.

En tykkere topmadras kan med fordel lægges henover ryggen på to havestole.

 

På den måde bliver begge sider af madrassen luftet.

 

Såfremt du sveder meget, kan du købe en rullemadras til at lægge over din topmadras. En rullemadras er tyndere og tåler ofte både maskinvask og tørretumbling.

 

                                           Klik her, hvis har brug for hjælp til at vælge en topmadras

 

Din madras er et af de møbler du bruger allermest, og derfor bliver det selvfølgelig beskidt og skal vaskes. Hvis du er i tvivl om, hvordan man griber rens af madras an, er du kommet til det rette sted! I denne artikel giver vi dig intet mindre end 4 måder at rengøre din madras på. 

Hvorfor skal jeg vaske/rense min madras?

For det første er madrasser ligesom magneter når det kommer til skidt og støv. For det andet sveder man mellem 2-10 dl mens man sover, og alt dette skal madrassen absorbere. Det kan efterlade nogle grimme skjolder, tiltrække støvmider og skimmelsvamp, hvilket forringer din sundhed.

Når du vasker din madras forlænger du i øvrigt også dens levetid.

4 effektive måder at vaske / rense din topmadras madras på

Her har vi samlet 4 måder, hvorpå du kan holde din madras frisk og ren.

 1. Regelmæssig støvsugning: Dette bidrager til at holde madrassen renere, da der så er mindre snavs i stoffet, der kan skabe pletter.
   
 2. Tæpperens: Kan være med til at fjerne genstridige pletter, og samtidig kan det fjerne lugt og gøre din madras mere frisk. Du kan købe tæpperens her.
   
 3. Rengøringsmidler med enzymer: Dette er også effektivt i forhold til at fjerne lugt og nedbryde pletter.  Køb et effektiv vandbaseret rengørings middel med enzymer her.
   
 4. Spray med citrus-cleaner: Og lad det sidde i 5 minutter. Bagefter skal du tørre så meget af citrus-rensen op, som du kan, med en god absorberende klud. Køb en citruscleaner her.
   

Med disse metoder, burde du kunne holde din madras ren og frisk, og forlænge dens levetid. Hvis du mangler svar på noget, kan du altid skrive en kommentar her i artiklen, eller besøge vores forum. 

Ny madras?

Hvis du har glemt at vedligeholde din madras eller du føler at det er ved at være tid til at skifte den gamle ud, kan du tage et kig på vores madrasser med prismatch og gratis fragt. 

                                                                   Se vores udvalg af madrasser her!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top