Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvordan renser jeg træmøbler?

oprettet d. under Pleje og vedligeholdelse

Hvordan renser jeg træmøbler?
Toggle Zoom

Med tiden, tiltrækker træmøbler så meget snavs, at det ikke længere kan fjernes med regelmæssig afstøvning. Når dette sker, skal der en grundigere rengøring til

Hvis du er sikker på, hvilket materiale dit træmøbel er i, og hvordan dette efterbehandles, kan du selvfølgelig frit bruge den rengøringsmetode, der egner sig til dit specifikke møbel.

 

Ellers er det bedst at rengøre møblet i etaper, startende med en mild sæbe, der ikke indebærer nogen risiko for møblets finish. Derefter kan du så opgradere til et stærkere rensningsmiddel, hvis den mildere ikke klarer jobbet.

Prøv disse metoder til at rengøre træmøbler sikkert og effektivt…

 

Step 1.

Start ud med et mildt rengøringsmiddel: opvaskemiddel. Tilføj en dråbe til en vand-fugtet klud e.l. Tør derefter kluden henover en ikke-synlig overflade på møblet (f.eks. indersiden af en ben) og se om overfladen tager skade. Hvis ikke, kan du fortsætte på resten af dit træmøbel.

Vær opmærksom på at du ikke må bruge for meget vand, og husk at tørre efter med et viskestykke e.l.

 

Step 2.

Hvis du ikke har opnået det ønskede resultat efter dette, kan du prøve at anvende noget Guardian Trærens. Guardian trærens er fremstillet af naturlige sæber og er generelt ikke skadelig overfor træsorter, men vi anbefaler at du alligevel starter på et ikke-synligt område. Hvis der ingen skade sker, kan du begynde.

Vask træet i en tør klud, væddet i trærensen. I mange tilfælde kan Guardian Trærens fjerne flere års snavn, og er ret effektivt. Afslut ved at tørre af med en klud, der er opvredet i vand, og tør til sidst efter med et viskestykke e.l.

 

Step 3.

Hvis du er tilfreds med resultaterne af rengøringen på dit træmøbel, er det en god idé at behandle træet med olie, for at formindske risikoen for fremtidig skade.

 

                                                         Se vores udvalg af rensemidler til træ!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top