Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) / image
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvilken seng skal jeg vælge?

oprettet d. under Guides

Hvilken seng skal jeg vælge?
Toggle Zoom

Når du står og skal investere i en ny seng, melder spørgsmålet sig altid på bane. Hvilken seng skal jeg vælge?

 

Uanset hvilken type seng du ender med, skal du vælge hvilken fasthed, madrassen skal have. Nedenfor er en god tommelfingerregel for dit valg af madrassens fasthed:

Vægt under 75 kg: Vælg en boksmadras med pocketfjedre og en medium fasthed.
Vægt mellem 75-95 kg: Vælg en boksmadras med pocketfjedre og fast/hård fasthed eller en boksmadras med multipocket fjedre og medium fasthed.
Vægt over 95 kg: Vælg en boksmadras med multipocket fjedre og fast fasthed.

Køb af boksmadras:

En boksmadras er ofte et billigere valg af seng, men bestemt ikke et dårligt valg. Når du skal vælge den rette boksmadras, skal du vælge en med mere end et lag af fjedre. Derudover skal du sørge for at have en topmadras med til boksmadrassen, for at opnå den bedste liggekomfort.

Køb af kontinentalseng:

Kontinentalsengen er toppen af poppen, når du skal vælge seng. Du kan betragte en kontinentalseng lidt som prinsessen på ærten. En kontinentalseng består af tre lag madrasser, som giver dig en fantastisk komfort og en god søvnoplevelse. Med en kontinentalseng står du ud af sengen i stedet for op ad sengen.

Køb af elevationsseng:

Det praktiske ved en elevationsseng er at du have hæve og sænke både overkrop og fodende. Det kan være en fordel, hvis du ønsker at se TV i sengen eller læse en god bog. Ligesom det kan være rart at kunne få benene lidt op, hvis du eksempelvis har problemer med vand i benene. En elevationsseng har en lang række fordele bla: er den god mod rygsmerter, modvirker snorken fordi du kan hæve overkroppen og en masse andre gode ting.

 

Vi tilbringer mere tid i vores seng end noget andet sted, hvorfor det også er vigtigt at du har den helt rette seng. En god nattesøvn påvirker vores humør i meget stor grad, så start med at skabe de rigtige rammer ved at investere i en ordentlig seng.

 

Så næste gang du tænker: Hvilken seng skal jeg vælge? Skal du bare kigge her!

Vil du se et stort og lækkert udvalg af senge med prismatch og gratis fragt? Så klik her. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top