LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvilken bordplade skal jeg vælge til badeværelse?

oprettet d. under Guides, Inspiration

Hvilken bordplade skal jeg vælge til badeværelse?

Der findes et hav af forskellige bordplader til badeværelset. Hvad du ønsker afhænger af look og budget.

Udover det visuelle er det også vigtigt at overveje, hvor meget du ønsker at vedligeholde din nye bordplade på badeværelset.

 

Når du skal vælge bordpladen til badeværelset, skal du overveje følgende tre ting, før du tager din endelige beslutning:

 

  1. Hvor meget vedligeholdelse og rengøring ønsker du?
  2. Skal håndvasken være en del af pladen eller skal den monteres ovenpå?
  3. Hvad må pladen koste?

Materiale guide til bordplader til badeværelset

Corian: En bordplade af corian er ekstrem hård og meget hygiejnisk, da overfladen er let at gøre rent og vedligeholde. En corian bordplade kan vælges i et hav af overflade farver, så du kan sætte dit personlige præg på slutresultatet. På en corian bordplade kan vasken støbes ind i bordpladen, så du får en integreret bordplade, som giver et let og enkelt look.
 

Granit: En plade af granit er et 100% naturligt materiale. Denne type er yderst slidstærk og tæt på vedligeholdelsesfri.
 

Træ: En bordplade af træ er medvirkende til at skabe en varm stemning. Træ er et naturprodukt og kræver vedligeholdelse. Det kan især være en fordel af oliebehandle bordpladen, så den ikke er nær så modtagelig overfor vand og sæbe og hvad den nu ellers måtte udsættes for.
Det smarte ved en bordplade i træ er, at den kan slibes ned, hvis du oplever at den bliver grim med tiden. Efter en slibning og med den rette olie vil den fremstå som ny igen.
 

Marmor: En plade af marmor er utrolig slidstærkt. Marmor er et naturmateriale, og indholdet af mineraler giver marmor sine forskellige farver og hårdhedsgrader.
 

Beton & Terrazzo: Disse to slags bordplader er meget slidstærke. Men før brug kræver disse bordplader en behandling og skal vedligeholdes løbende, da begge typer har en meget åben overflade. Derudover tåler bordpladerne ikke syre.
 

Betonex & Granitex: Hvis du rigtig godt kan lide beton-looket, men helst vil være fri for alt for megen vedligeholdelse, kan du vælge en bordplade af betonex. Denne plade har et rustikt betonlook, hvor vask og plade kan støbes i et. Pladen er meget slidstærk og kan tåle de fleste rengøringsmidler.
En bordplade i granitex minder til forveksling om granit, men er en del lettere at vedligeholde. Overfladen kan være blank eller silkemat, og vask og plade kan støbes i et. Pladen er meget slidstærk og kan tåle de fleste rengøringsmidler.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo