Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvad koster et nyt badeværelse?

oprettet d. under Guides, Inspiration

Hvad koster et nyt badeværelse?
Toggle Zoom

Det er et spørgsmål, det kan være svært at besvare, da det kommer selvfølgelig an på dine konkrete behov, og om et nyt badeværesle inkluderer ny bruser og et nyt toilet. Det kommer også an på, om du selv kan finde ud af at installere det, eller om du skal betale en fagmand. På trods af disse usikkerheder, vil vi forsøge at komme med et svar til dig, om hvad du ca. skal betale for et nyt badeværelse.

 

Det behøver nemlig slet ikke at være så dyrt at købe et nyt badeværelse. Faktisk kan du købe komplette badeværelser inklusiv skabe, vask og spejl fra 1899 kr.

Nogle gange kan det være rart at købe et komplet badeværelse. På den måde er der nemlig allerede en indretningsarkitekt, som har taget stilling til, hvad der passer godt sammen og hvordan det kan stilles op på den flotteste og praktiske måde. Ofte er det også billigst at købe en komplet badeværelsesløsning, fordi man får de enkelte komponenter til en bedre pris, når man køber det hele samlet.

 

badeværelse - hvid badekar

 

Se et udvalg af komplette badeværelsesløsninger her

 

Søger du også toiletter og bade?

Toilet og bad er den dyreste del af at indrette et badeværelse. Specielt også hvis man skal have en vvs mand til at installere toilettet eller badet. Her skal man dog samtidig huske på, at det jo er noget man bruger hver dag, så derfor skal man overveje grundigt, om det er et sted man har lyst til at spare.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top