Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvad betyder de forskellige Læderformer?

oprettet d. under Pleje og vedligeholdelse

Hvad betyder de forskellige Læderformer?
Toggle Zoom

Hvad betyder skai i læder/skai ?

Skai er et kunstmateriale som bruges til at beklæde yderside og bagside af sofaer. Skai er et udmærket materiale med stor slidstyrke, men ikke så stærkt som ægte læder.

Hvordan holder man en hvid lædersofa pæn ?

Man bruger godt med lædercreme i starten således læderet bliver “mættet” . Når sofaen så med tiden begynder at se lidt brugt ud, tager man og renser sofaen i læderrens. Læderrens fjerner så den lædercreme sofaen er smurt ind i og derved og det smuds der måtte være. Derefter smøres sofaen påny ind i lædercreme. lædercreme og rens kan købes her.

Hvad er “bonded læder” ?

Bonded læder som er benyttet på nogle af vores sofaer er et blandingsprodukt af læder og tekstillæder (læderlook). Overfladen er tekstillæder der er præget som læder og derved giver et udseende stort set som ægte læder. På bagsiden er påført læderstrimler som er med til at give materialet en konsistens som ægte læder, det kan derved også være svært at mærke forskel på en alm. standard læder og bonded læder. – Den bonded læder der benyttes på vores sofaer er gennemtestet af et teknologisk institut og bla.a testet til at kunne modstå 30.000 slidture (martindale). Du kan her læse mere om “Hvad Bonded læder er?”

Hvad er regenereret læder?

Reg. læder produceres af en sammensætning af læder og bindemiddel, papirmasse og/eller latex, samt polyurethan. Der er typisk et læderindhold mellem 14 og 25 %.
Fordele ved materialet er at den ikke i samme udstrækning, som ægte læder bevæger sig. Dette kan især være en fordel ved bar- og spisestole, hvor man ønsker et stramt udtryk uden for meget polstring.v


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top