Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

SNEAK PEAK – se farvetrenden for 2020 her!

oprettet d. under Inspiration

SNEAK PEAK – se farvetrenden for 2020 her!
Toggle Zoom

Tidligere på året har der været en design uge i Milan, hvor de kom med deres bud på hvordan trenden kommer til at se ud i 2020. Her er et bud på hvordan boligfarve trenden kommer til at se ud i 2020.

 

Champagne

Lækker blød og samtidig luksuriøs farve, som passer perfekt sammen til både andre farver med også de træmøbler. Farven kan være med til at lysne rummet op og åbne det op.

 

Tryk her for at se vores udvalg af champagnefarvede møbler

 

Skrivebord i champagnefarve med guld stol

Citron gul lænestol med knapper

 

Citrongul

 

Den meget gennemtrængende citrongule farve, perfekt til at skabe kontrast i hjemmet. Uanset om det er møbler eller vægge i denne farve. Den findes i alle forskellige skal nuancer som gør at den kan være mere afdæmpet, fremfor at poppe.

 

Klik på billedet for at se nærmere på den skønne lænestol fra Kare Design

 

Græskaretsfarve rød

​​​I alle dens forskellige toner og nuancer, en rød farve som kan bidrage med alt fra et skønt farvepust til den mere afdæmpede nuance som giver ro for øjet.

 

Klik her for at se vores store udvalg af denne farve i forskellige nuancer.

Græskar rødt møbel med guld ryg

Fusca pink rum pink flamingo

 

Den funky Fusca

Super lækker farve, som virkeligt er noget for sig selv – den helt sprælske nuance som virkeligt kan pifte et rum op, og sætte sit præg på et rum indrettet i en mere mørk tone. Til værelset, hvor man ønsker en mere let og livlig stemning, som samtidig giver en god glød.

 

Se nærmere på figuren ved at klikke på billedet.

 

Himlens sky blå farve

Denne fantastiske blå farve, kan virkeligt noget særligt, uanset om du maler blot en væg eller køber et eller flere møbler i denne farve. Blå møbler har en unik evne til straks at give en mere royal følelse til rummet, særligt de lidt mere dybe blå farver. De lysere blå farver er perfekte til at lysne et rum op og samtidig give et strejf farve uden at overtage rummet.

 

Tryk på billedet for at se nærmere på skamlen fra Trademark Living.
 

Original dreje skammel

 2020 Farve farvoritten

Udover disse fede farver, kommer der også farver som sættes sammen med neo-retro udtrykket, Denne farve var også oppe og vende til at skulle trende i år, 2019, men er ikke slået igennem her i Danmark, som i andre lande som ellers havde forventet denne farve ville toppe i år. Men, som skrevet, så forventer man også fra flere danske indretningsmagasiner, at nu er neo-mint farven kommet for at toppe i 2020.

Grøn moderne bordlampe

Light Green

– bedre kendt som neo-mint.

Denne farve forventes at blive den absolutte top farve i år 2020. Særligt som væg farve og gardinfarve, i den mere afdæmpede nuance, til den mere neon grønne til enkelt stående møbler.

Denne farve kan blive en del af hjemme på en mere konservativ måde, ved at købe den mere sarte pastel udgave af den som en pakke til sofabordet eller en lampe til skrivebordet, som vil give flot elegant udtryk uden at blive en overdøvende farve i rummet.
 

 

Neo Grønne møbler

Tryk her for at se alle vores møbler i grøn.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top