Kundeservice: 75 88 00 58 (man-ons: 7.30-16.00 tors-fre: 7.30-15.00) /
trustpilot

7 grunde til, at du skal vælge et marmor sofabord

Oprettet d. under Inspiration

7 grunde til, at du skal vælge et marmor sofabord

Læs her alle fordelene, der er ved et sofabord i marmor

Bring mere skønhed og eksklusivitet i din indretning med et marmor sofabord.

Marmor er kendt som symbolet på rigdom og raffinement. Det er ikke underligt, at marmorbordet er en elegant tilføjelse til dit hjem. Uanset om du elsker den moderne stil, eller du er fan af skandinavisk design, passer marmorsofabordet til ethvert boligdesign.

Desuden hvis du vælger et stilfuldt marmor sofabord, får du glæde af de mange gode egenskaber ved materialet, uden du skal tænke på at pleje og vedligeholde det hele tiden. Det kan også integreres smukt i din opholdsstues indretning. Læs videre her for at få at vide de mange andre fordele, der er ved at vælge et marmor sofabord. 

Flot firkantet marmorsofabord i hvid

1. Holdbart og langvarig

Der er en grund til, at bordplader, gulve og endda bygninger er lavet af marmor: det er holdbart. Marmor er meget mere holdbar end andre materialer som for eksempel glas og træ. En bonus ved at eje et marmor sofabord er, at dit bord længe har den samme flotte finish.

Derfor er det et ideelt møbel til dit hjem på grund af den store holdbarhed, lang levetid og mindre vedligeholdelse. Med en nem omgang rengøring med noget sæbevand og en våd klud i ny og næ så glitrer marmor sofabordet i mange år fremover.

2. Smukke former og materialer

Marmor sofaborde findes også i forskellige former og finish. Du kan købe runde, firkantede, rektangulære, ovale, trekantede og alle mulige andre former for at give dit interiør et unikt look. Det runde marmor sofabord har for eksempel ingen skarpe hjørner og kanter, så det er perfekt til børnefamilier. Firkantede marmor sofaborde er imidlertid meget alsidige og passer ind i alle rum i dit hjem.

Derudover har du også en lang række materialer at vælge imellem i forhold til benene på marmorpladen, herunder birk, fyr, jern, valnød og meget mere. Køb det bedste marmor sofabord, der passer både til dine behov og din indretningsstil.

 House Doctor grøn rund sofabord

3. Fås i forskellige størrelser

Uanset om du bor i et stort hus eller i en lille lejlighed med begrænset plads, så findes marmorbordet i mange forskellige størrelser. Du kan vælge et lille bord, som passer perfekt ind i den smalle stue, eller du kan vælge et større marmor sofabord, som rigtig kan optage pladsen i stuen og være et flot omdrejningspunkt. 

Desuden kan du nemt vælge den ønskede højde i forhold til højden på din sofa, så det matcher helt perfekt. Marmor sofaborde findes i alle højder og størrelser.

4. Tidløs skønhed af marmor

Et marmor sofabord bringer en fantastisk naturlig skønhed, der kan øge æstetikken i ethvert rum i dit hus. Traditionelt fungerer et marmor sofabord som et midtpunkt i hjemmet og får opmærksomheden fra enhver gæst. Køb det marmor sofabord der passer til dit budget, smag og krav.

Desuden ser ting som blomstervaser, dækservietter, statuer og andre pynteting godt ud, når de placeres på et smukt marmor sofabord.

Flot hvid rund marmor sofabord

5. Elegant farvepalet

Farverne i boligindretningen er ikke begrænset til vægmaling, gardiner, polstring eller malerier. Marmor sofabordet kan også tilføje et strejf af den ønskede farve i dit hjem. Et marmor sofabord fås nemlig i adskillige farver og mønstre. Det kommer i farver som hvid, guld, sort, blå, grå, grøn og mere.

I hvidt kan et marmor sofabord passe ind sammen med alle eksisterende farver i dit hjem. Derudover vil et grønt marmor sofabord se klassisk ud i et lidt mørkere såvel som moderne og lysere indretningsstil. Komplementere vægmalingen i rummet med et marmorbord efter dit farvevalg.

6. Matcher enhver indretningsstil

Skønheden ved et marmor sofabord ligger i dets enkle, men alligevel tiltalende design. Denne type sofabord passer utroligt godt til enhver boligindretning. Det strømlinede udseende af kvalitetsmarmor gør det let at blande med både en moderne og en antik indretningsstil.

Desuden vil et marmor sofabord tilføje et ekstra strejf af eksklusivitet til et ellers almindeligt rum i dit hjem. Du kan sætte det i et åbent køkken, i en stue eller i soveværelset. For eksempel vil et hvidt marmorbord komplementere farvepaletten i et hvert værelse helt perfekt.

Flot sort marmorsofabord fra Kare Design

7. Et marmor sofabord er helt unikt

Da du køber en bordplade af naturmaterialer, vil dit sofabord være unikt i design. Ingen to marmor sofaborde er nøjagtigt ens. Der er mange forskellige slags for eksempel borde i hvid med gyldne bordben.

Du kan endda købe hylder, fade og skærebrætter i marmor, som matcher dit sofabord.

Sidst, men ikke mindst

At eje et marmor sofabord vil ikke kun tilføje elegance til dit hjem, men det fungerer også som et omdrejningspunkt i din indretning. Uanset hvad din indretningsstil er, passer et marmor sofabord til enhver interiørstil. Og da marmor er en evig klassiker, så vil dit sofabord ikke gå ud af mode. Så du kan nemt og uden de store bekymringer købe et marmor sofabord, som kan pynte flot i dit hjem.

Rundt marmor sofabord i hvid


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål (8-22 alle dage)

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ gratis fragt til døren
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo