LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

5 Dårlige undskyldninger for ikke at indrette med statement møbler

Oprettet d. under Inspiration, Sjov og ballade

5 Dårlige undskyldninger for ikke at indrette med statement møbler

Du ser det oftere end du er klar over, det unikke møbel i en stue, der bare får resten af indretningen til at spille; den karrygule lænestol du længselsfuldt går forbi i møbelforretningen eller den specielle lysekrone, der ville se perfekt ud i spisestuen. Det er så fristende at købe den, men hvordan får man den til at passe i din indretning? Her kommer 5 af de dårligste undskyldninger, for at undgå statement møbler, og fem hurtige tip til, hvordan du kan komme uden om de problemer.

 

  1. Jeg ved ikke nok om det.

Så er du kommet til det rette sted. Her behøver du ikke bruge flere timer på at sætte dig ind i indretning med unikke møbler. Hvis du holder dig til de hurtige tips i dette indlæg, er du godt på vej.

 

  1. Mit hjem er for lille.

Myten om at et lille hjem kræver små møbler lever stadig i bedste velgående, men det er ikke sandt. Med mindre din drøm er at bo i et dukkehus, vil få, velvalgte, store møbler hjælpe dig til at indrette et unikt hjem.

Derfor er et statement møbel lige noget for dig, der bor i et lille hus. Det er en nem måde at inddrage farver og mønstre i din indretning, uden møblerne tager magten fra rummet.
Hvis ikke du har mod på den helt store mønstrede sofa, kan et unikt spejl bringe liv i rummet, og oven i købet give et indtryk af, at rummet er større end det er.

 

  1. Det ser rodet ud.

Nej, det gør det ikke nødvendigvis. Faktisk er det ikke så svært at undgå, at et rum ser rodet ud, selv med et unikt statement møbel.

Så længe du har nogle få grundregler i tankerne i din indretning, er det ikke noget problem. Det er vigtigt at holde rummets farvepalette til 3 farver eller under, på den måde begrænser du antallet af møbler der tiltrækker opmærksomheden. Vil du være sikker på dine gæster ser netop dit statement møbel, kan det være en god ide at vælge en neutral palette til resten af rummet, der er i kontrast til møblets farve.

Har du et mønstret møbel i tankerne, så sørg for at det er det eneste mønstrede element i rummet, ellers vil blikket springe fra genstand til genstand.

 

  1. De er for voldsomme.

Der er ingen, der siger, at et statement møbel skal være stort. Det er der mange af dem, der er, men ethvert unikt møbel kan give det udtryk, du leder efter. Du kan endda sætte din lid til boligtilbehør. Et sæt vaser i en eller flere stærke farver, eller en unik lampe er alt, hvad der skal til, så længe det er i kontrast til resten af rummet.

 

  1. De er for dyre.

Statement møbler kan være dyre. Du har sikkert vindue shoppet, eller klikket dig gennem webshop efter webshop og opdaget at de lækre designmøbler, der vil give det perfekte indtryk i din stue, koster en formue. Men sådan behøver det ikke at være. Et genbrugsfund kan også være et statement møbel, og de vil ofte være helt unikke.
En gang stærk maling på et sidebord du allerede ejer, kan også være lige dét, der skal til.
Med en kreativ tilgang og en tur i et byggemarked, så kan du hurtigt lave et kedeligt møbel om til det perfekte pust i dit hjem.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo