Kundeservice: 75 88 00 58 (man-ons: 7.30-16.00 tors-fre: 7.30-15.00) /
trustpilot

15 flotte entrébænke!

Oprettet d. under Inspiration

15 flotte entrébænke!

Entréer og bryggers er tit den mest oversete del af huset. Mens vi dekorerer huset, har de fleste af os en tendens til at glemme indgangen. Men det er en væsentlig del af huset, der fungerer som en dråbezone til tasker, sko, og meget mere.

Gangen er også den første ting, som dine gæster ser, og da førsteindtrykket jo altid er vigtigt, skal du være opmærksom på at holde entréen organiseret. Det afspejler ikke kun husets stil, men fungerer også som et behageligt sted at tage dine frakker og sko af.

Men med så mange smukke og praktiske bænke derude, så kan det være udfordrende at finde den helt rigtige bænk, der imødekommer dine behov. Så for at hjælpe og inspirere dig lidt, så får du her en liste over de 15 fedeste entrébænke, der løfter det æstetiske look i dit rum.

1. Kare Design Gym Gabby bænk

Hvis du er fan af ting i læder, der samtidigt er stilfuld, kan denne Gabby bænke fra Kare Design være et godt valg. Udstyret med fire ben er denne bænk polstret med koskind.

Om det skal være i entréen, stuen eller i soveværelset, så kan denne bænk tjene mange formål og vil forbedre udseendet på i rummet. De to håndtag får bænken til at ligne en træningsbænk.

Dekorer det med nogle dejlige, fluffy puder, og så er du bare klar til at få gæster!

 

Kare Design gymnastik bænk

2. Rowico Confetti bænk 

Rowico bænk med opbevaring

Lavet af hvidt lakeret træ er denne bænk fra Rowico både praktisk og smart. Det polstrede sæde giver dig mulighed for at komfortabelt sidde ned og fjerne eller tage dine sko på.

Hvis du vil have en entre-bænk med opbevaring, er denne bænk perfekt, da den har tre store skuffer. Puden er dækket med lysegrå stof i fåreskindpels.

Så placer det i stuen eller i gangen og tilføj noget stil til dit rum.

3. RGE Sture bænk 

RGE sture bænk med opbevaring

Hvis du vil tilføje et elegant look til dit rum, skal du ikke se længere end denne praktiske bænk fra RGE. Det sorte lakerede sæde er udstyret med fire ben med fire hjul, der gør den yderst transportabel. Du kan endda låse hjulene, så den ikke lige pludselig flytter sig.

Desuden tilbyder bænken store opbevaringsmuligheder til dine praktiske ting, såsom hatte, tørklæder og vanter. Hvis du lige pludselig mangler flere siddepladser, så kan du bare nemt trække bænken ind i din stue.

4. Novasolo Opbevaringskiste

Novasolo opbevaringskiste

Hvis du leder efter en bænk med god opbevaringsplads, så er denne træbænk fra Novasolo det, du har brug for. Lavet med hvidmalet mahogni træ giver denne bænk dig opbevaring plus et elegant udseende til dit rum.

Denne opbevaringsbænk tilbyder høj fleksibilitet til opbevaring af ting som paraplyer, puder, dyner og mange andre lignende genstande.

Placer bænken i ethvert rum for at øge opbevaringspladsen.

https://boboonline.dk/shop/602-entrebaenke/19514-novasolo-opbevaringskiste-/

5. Novasolo Halifax entrébænk 

Novasolo entre bænk med kurve og hylder

Denne elegante og praktiske bænk er alt hvad du har brug for til din entré. Udover et flot æstetisk udtryk så giver denne bænk dig også masser af opbevaringsmuligheder.

Denne hvide bænk leveres med en pude, to kurve og en hylde. Du kan opbevare alt lige fra dine sko, tørklæder eller handsker deri: denne bænk kan opbevare alt for dig på en smart og flot måde.

6. Trademark Living Spitfire bænk

Trademark living spitefire bænk i metal

Leder du efter en praktisk bænk, der tilføjer elegance til din gang? Så slutter din søgning her! Denne bænk fra Trademark Living har to skuffer sammen med et behageligt polstret sort lædersæde.

Uanset om du vil lægge nogle ting i skufferne eller ønsker et møbel, som du kan sidde på, mens du binder snøren på dine sko, vil denne bænk være helt perfekt.

7. Rowico Metro bænk 

Rowico entre bænk med skuffer

Her er endnu et praktisk møbel, der vil være en god opbevaringsmulighed til din entré. Rowico Metro bænk er lavet af fin eg og er udstyret med fire skuffer og en dejlig pude.

Bare sæt træbænken mod en væg, og sæt nogle pæne puder på den, og du er færdig. Denne bænk giver et godt førsteindtryk hos dine gæster.

8. House Doctor Grow bænk

House Doctor entre bænk i cement

Denne flotte bænk er lavet af grå fiberler og har et rå look, der er perfekt til både udendørs og indendørs brug.

Denne bænk kan prale af et simpelt, men alligevel elegant design, som går aldrig af mode. Den grå farve på bænken passer alle steder og matcher næsten alle farver og materialer. Uanset hvor du bruger dette flotte møbel, vil det kun forbedre rummet.

9. Kare Design Cherry bænk 

Lyserød entre bænk fra Kare Design

Hvis du ønsker fremragende design og god kvalitet i din entrébænk, er dette møbel måske det perfekte valg for dig. Bænken kan prale af et tiltalende look og er udstyret med masser af opbevaringsplads.

Den subtile lyserøde farve på entrébænken øger kun æstetikken i rummet. Foden på bænken er lavet af guldstål, der passer godt til enhver farve. Så hvis du vil have et moderne og elegant look i dit værelse, så er dette en oplagt mulighed.

10. Broste Copenhagen Gorm bænk

Copehagen Gorm entre bænk enkelt design

 

Bænken fra Brush Copenhagen er lavet af et kraftigt materiale, der er kendt for sin holdbarhed. Den polstret pude og det moderne look kan nemt få din entré til at se attraktiv ud.

Selvom bænken ikke har nogen opbevaringsmulighed, er dens styrke og behagelige design det, der gør produktet værd at købe. Du kan sætte dine sko og støvler under bænken, og sidde behageligt når du skal have dem på igen.

11. Broste Copenhagen Fiber bænk 

Brosten Copenhagen fiber ler bænk entre

Vil du have en bænk, der opgraderer udseendet i din entré? Led ikke længere end denne bænk fra Broste Copenhagen, der kan prale af et elegant look med masser af opbevaringsmuligheder.

Bænken er lavet af naturlig eg og fibercement og er ideel til ude i gårdhaven eller inde i gangen. Derudover er bænken i den rigtige højde til komfortabelt at holde fødderne på gulvet.

12. Laforma Slover bænk 

Elegant træ bænk fra Laforma til entreen

Hvis du har lidt plads, men stadig ønsker en bænk til din entré, vil denne bænk være de perfekte match til dig.

Denne enkle entrébænk er et must-have, hvis du vil løfte æstetikken i dit rum. Bænken er lavet af træ i høj kvalitet og har ryglæn og bølget sæde, der kun tilføjer dét ekstra til dens skønhed.

13. Fuhrhome Lima Cognac buk 

Fuhrhome Cognac bænk til entreen

Er du fan af det polstrede sæde? Hvis ja, så er denne bænk fra Fuhrhome det, du har brug for at gøre dit rum tiltalende. Uanset om du vil have et ekstra sæde til din stue eller vil have en bænk til dit bryggers, vil denne bænk være det perfekte valg.

Bænken er lavet med smukt bøffellæder og kommer i subtile cognacfarver, der udstråler luksus og elegance. Bænken har fire ben og giver dit værelse et vintagelook.

14. Fuhrhome Santos entrébænk 

Fuhrhome entre bænk i sort læder

Vil du have en luksuriøs bænk til din indgang? Så er bænken her fra Fuhrhome det perfekte valg. Denne bænk er fremstillet af ægte læder og giver et klassisk, men alligevel kongelige look i rummet.

Anbring det i entréen eller i stuen - denne bænk vil uden tvivl fuldføre udseendet i dit rum.

15. Broste Copenhagen Gorm bænk 

Broste copenhagen entre bænk med hylde

Vil du have en praktisk og enkel bænk til i dit rum? Denne bænk kan imødekomme disse behov. Denne entrébænk er lavet af høj kvalitet og har et polstret sæde og en praktisk hylde til dine sko. Hvis det ikke lige er sko, så kan du endda lægge bøger og magasiner på hylden til dine gæster.

Desuden er bænken let i vægt og kan nemt samles op. Bænkens enkle og elegante look giver et subtilt touch til dit værelse.

Konklusion

Så dette handlede om flotte bænke til din entré. Ja, det er et af de mest forsømte del af huset, og vi bør være lidt mere opmærksomme på dette område. Hvis du vælger en af bænkene fra listen, så kan det ikke gå helt galt – ellers kan du se hele vores udvalg af entrébænke lige her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål (8-22 alle dage)

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ gratis fragt til døren
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo