LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Vælg den rigtige kommode til det rette rum!

oprettet d. under Inspiration

Vælg den rigtige kommode til det rette rum!

I tvivl om hvilken kommode du skal vælge?

Når du skal vælge en ny kommode, så er det vigtigt at have nogen ting på pladsen inden. Dette er selvfølgelig ting som den mest oplagte overvejelse: Hvor stor skal kommoden være?

 

Men før, at du kan komme frem til det, så er det også vigtigt at overveje disse ting: 

  • Hvad skal du bruge kommoden til? 
  • Og i hvilke rum skal den stå?

 

Så læs videre her for at få gode råd og inspiration til at vælge den rigtige kommode til det helt rette formål! 

 

Sort flot kommode til soveværelset

For det første: Hvad skal du bruge kommoden til?

Langt de fleste forbinder kommoder med at opbevare tøj i. Og selvom du selvfølgelig sagtens kan det, så er det også et hav af andre muligheder at bruge din kommode til! Så lad dig ikke begrænse af normalen.

 

Udover den klassiske tøjkommode, så kan du også bruge kommoden til dit tv, så du nemt og smart har en plads du kan have dit tv på, mens at du har en masse opbevaringsplads under. 

 

Du kan også bruge en kommode som et natbord. Hvis du vælger en lille kommode, så kan du sagtens stille den ved siden af din seng, og dermed får opbevaringsplads lige ved hånden, når du ligger der.

 

Du kan også bruge kommoden på børneværelset. Du kan nemlig nemt bruge kommoden som et pulsebord. Når du kombinerer dit pulsebord med en kommode, så får du dermed også masser af opbevaringsplads.

 

Så du kan sagtens tænke ud af boksen, når du skal vælge en ny kommode - det er et meget alsidigt møbel!

Flot lille natbord kommode

Næste trin: Hvilket rum skal kommoden stå i?

Som sagt så forbinder langt de fleste kommoder med tøjopbevaring og derfor også med soveværelset. Det er et oplagt valg at placere sin kommode i soveværelset, men heldigvis er det heller ikke begrænset kun til dette!

 

Hvis du mangler noget opbevaringsplads i entréen, så kan du sagtens placere en kommode her! Når du placerer en kommode i entréen, så får du mere opbevaringsplads, som er gemt mere væk i forhold til almindelige hylder eller knagerækker. 

 

Som sagt så kan du bruge en kommode til at placere dit tv på. Men der er også mange andre muligheder og fordele ved at vælge en kommode til stuen. 

Du kan vælge at bruge det til at opbevare en masse ting, som du ellers ikke lige ved, hvor du skal putte hen. Det kan være ting som brætspil, servietter, stearinlys, eller dit fine bestik som kun bliver brugt til særlige lejligheder. 

Så mulighederne er mange ved at placere kommoden i stuen - kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til!

 

En lidt mere utraditionel placering af en kommode er i badeværelset. Men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan vælge at placere den der! 

Hvis du vælger en kommode til badeværelset, så kan du vælge at opbevare dine håndklæder, vaskeklude eller plejeprodukter heri. Samtidigt kan du også vælge at sætte nogen flotte planter ovenpå den, og få lidt grønt og friskhed ind i et rum, der ellers godt kan virke lidt indelukket.  

 

Hvid kommode med træ

Og til sidst: Hvor stor skal kommoden så være?

Når du er kommet frem til hvad du skal bruge kommoden til og i hvilket rum, det skal placeres i, så skal du undersøge, hvilken størrelse den skal være. 

Der er ingen grund til, at du vælger et for stort, så det tager for meget plads i rummet. Men det vil selvfølgelig også være træls, hvis du valgte et for lille et, så du ikke har plads til alle tingene. Så det er vigtigt at vide, hvor stor kommoden skal være.

 

Der findes mange forskellige størrelser, når det kommer til kommoder, og det kan derfor godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til den rette størrelse til formålet. 

 

Hvis din kommode skal placeres i soveværelset og skal bruges til opbevaring af tøj og sengelinned så skal det være en bred og stor kommode. Der skal være plads til tøjet, og dette kan fylde forholdsvis meget, så det er vigtigt, at den er bred nok til at kunne have plads til det hele. 

 

I en tøjkommode så er skufferne meget vigtige, da det er dem, der afgør, hvor meget du kan have deri. For at gøre det overskueligt og nemt for dig, så har vi lavet en lille oversigt over forskellige skuffestørrelser, så du kan få et bedre indblik i, hvor stor skuffen egentlig skal være i forhold til dine behov. 

 

Størrelse Lille tøjkommode skuffe Mellem tøjkommode skuffe Stor tøjkommode skuffe
Bredde 30,5 cm 71 cm 76 cm
Dybde 35,5 cm 40,5 cm 45,5 cm
Højde 10,5 cm 15 cm 20,5 cm

 

Hvis du bare skal bruge skuffen til at opbevare undertøj, smykker eller accessoires i, så kan du sagtens nøje med en kommode med en lille skuffe. Men hvis du derimod skal bruge det til at opbevare tøj og sengetøj, så skal du have en kommode med mellem eller store skuffer - afhængigt af hvad du har plads til i rummet.

 

Hvis den derimod skal bruges som et natbord, så skal det selvfølgelig være en lille kommode, du skal have fat i. Den skal ikke være særlig høj, da den skal kunne passe til sengens højde, så du nemt kan få fat i dine ting, som du vælger at placere i den. 

 

Hvid smal kommode til entrren

 

Hvis den skal fungere som et pulsebord, så skal det være en bred og lav kommode. Den skal ikke være højere end ens talje, da det skal være muligt at kunne skifte barnet i en komfortabel position. Den brede og lave kommode kan også bruges i stuen til blandt andet tv’et, da den heller ikke må være for høj, eller i badeværelset hvor der skal kunne være plads til de store håndklæder. 

 

Hvis du skal have en kommode i entréen, så er det fordelagtigt at vælge en, der er smal og høj. Når du vælger kommode, der er både høj og smal, så fylder den ikke så meget i de ofte lidt trange entréer, og du udnytter derfor pladsen bedst.

 

Smal kommode til stuen


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo