LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvorfor skal du vælge et langbord?

oprettet d. under Inspiration

Hvorfor skal du vælge et langbord?

Få her 4 gode grunde til, hvorfor du skal vælge et langbord!

Langborde er fantastiske!

Selvom langborde for mange kan virke lidt for store at have stående i stuen, så ser det ikke så voldsomt ud, som du kan frygte. Det kan oftest give en dejlig hjemlig og hyggelig stemning, da alle kan være samlet om det samme bord.

 

Men hvis du stadig ikke er helt overbevist, om du skal købe et langbord, så giver vi dig her 4 grunde til, at du skal! Læs med herunder.

Flot langbord fra Sika Design

1. Der er plads til masser af gæster

Når du har et langbord, så kan du nemt og uden problemer samle hele familien og alle dine nærmeste venner omkring ét bord.

Det har altså aldrig været nemmere at invitere gæster over til en lækker middag og masser af hygge. Og et langbord er især genial, hvis I er en stor familie. Så slipper I for hele tiden at skulle sætte ekstra klapborde ind, når I alle samles.

 

Der kan hurtigt blive brugt mange timer ved bordet med god mad, kolde drikkevarer og hyggelige spil for hele familien. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Flot langbord fra Malaga

2. Størrelsen kan varieres efter dine ønsker og behov!

De fleste langbord er omkring de 2 meter fra starten af, men et langbord på 3 meter ses også ofte. Mange af de langborde der findes kan dog fås med udtræk, så de kan blive endnu længere.

 

Faktisk kan nogle langborde blive helt op til 5 meter. Med den længde bliver der altså plads til 18-20 personer! Så er der vist ingen undskyldning for, at der ikke er plads til alle dine gæster eller hele familien til den næste fødselsdagsfest.

 

Dette betyder altså, at du sagtens kan vælge et langbord, der umiddelbart ikke er alt for lang til at starte med, men så snart, at du har behov for det, så kan du nemt udvide det med tillægsplader, så du får et dejligt langt og flot bord. På den måde så slipper du for frygten om, at langbordet fylder for meget i spisestuen til daglig brug.

 

Et langbord med udtræk er altså det perfekte bord, da du får plads til alle dine gæster!Flot langbord fra bæredygtige NocNoi

3. Der er mange forskellige materialer og farver at vælge i mellem!

Et langbord er ikke begrænset til ét slags materiale eller én slags farve.

Du kan få et langbord i stort set lige præcis de materialer og den farve, du vil have det i.

 

Især et langbord i egetræ er en sikker vinder i manges hjem. Det klassiske egetræ skaber altid en hyggelig stemning i hjemmet, og passer til så mange forskellige indretningsstile. Massivt egetræ er altså et perfekt materiale til dit langbord - og et materiale der aldrig går af mode.

Hvis du dog er bange for at vælge et langbord i egetræ på grund af vedligeholdelsen, er der ikke noget, du skal bekymre dig om! Egetræ er faktisk utroligt let at vedligeholde og rengøre, men hvis du ikke tror os på ordet, så kan du læse meget om plejevejledning af egetræ lige her!

 

Du kan dog også sagtens vælge et langbord i enten sort eller hvid.

Dette er også farver, der vil passe ind i fleste hjem uden at skille sig for meget ud. Desuden så holder disse farver også for evigt, så når du alligevel skal ud og investere i et langbord, så er det en god idé at vælge en farve og materiale, der ikke går af mode om et år eller to.

 

Lækkert langbord fra Canett

4. Der er mange forskellige slags stilarter indenfor langborde at vælge imellem

Udover størrelse, farve og materialer er der også nogle forskellige stilarter at vælge imellem. 

 

Du kan for eksempel vælge et fransk langbord. Et fransk langbord er, som navnet indikerer, opkaldt efter den franske landstil. Det er altså et langbord, der er meget elegant, men som samtidig har noget charme over sig

Et fransk langbord er ofte i en form for træ, og det gør bestemt ikke noget, hvis det har lidt patina over sig. Det bidrager nemlig bare til charmen ved bordet.

 

Du kan også vælge et svensk langbord. Et svensk langbord, er lige som det franske er opkaldt efter landstilen i Frankrig opkaldt efter den svenske landstil. Den svenske udgave er selvfølgelig noget mere skandinavisk, hvilket også kommer til udtryk i bordet. Et svensk langbord udstråler mere hygge end elegance, men det har stadig den hjemlige charme over sig. 

 

Så alt afhængig af hvilken stilart, du er til, kan du altså finde et langbord, der passer til det. Hvis du foretrækker en nordisk indretningsstil, vil et svensk langbord passe rigtig godt dertil.

Hvis du derimod er lidt mere til en materialistisk stil, vil et fransk langbord nok passe bedre ind i dit hjem

 

Der er heldigvis så mange forskellige langborde at vælge imellem, så du skal helt sikkert nok finde et, der passer perfekt ind i dit hjem!   

 

Hvis du er interesseret i at se på endnu flere flotte borde, kan du finde hele vores udvalg af langborde lige her!

 

Flot hvidt langbord


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo