LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Havemøbler som du ikke behøver vedligeholde!

oprettet d. under Inspiration

Havemøbler som du ikke behøver vedligeholde!

Vedligeholdelsesfrie havemøbler

Elsker du at sidde udenfor om sommeren, men hader at pleje dine havemøbler? Så har vi havemøblerne til dig! Vedligeholdelsesfrie havemøbler er den perfekte måde at få de fede havemøbler du drømmer om, uden besværet med at pleje dem. Møblerne plejes nemt med sæbe og vand, men skal helst dækkes til uden for sæsonen.
Lyder dette interessant? Så læs med herunder, hvor vi går igennem forskellige vedligeholdelsesfri havemøbler.

De forskellige materialer

Der findes flere forskellige materialer, som er stort set vedligeholdelsesfrie. De har dog forskellige udseende, fordele og ulemper. Herunder får du en list over materialerne og deres udseende, så du kan vælge de møbler, der passer bedst til dig.

Vedligeholdelse af havemøbler i polywood og non-wood - The best of both worlds

Hvis du er vild med træmøbler, men ikke orker vedligeholdelsen af dem, så er polywood eller non-wood lige noget for dig. Polywood er et kunstmateriale i forskellige mønstre og udskæringer, som skal ligne rigtigt træ. Materialet kan fås i matteret, blankt eller glat. Det ligner faktisk rigtigt træ så godt, at man til tider kan blive i tvivl om, om det faktisk er ”the real deal”.  Det betyder altså at du får det bedste fra begge verdener: Det flotte udseende fra træet, men uden den til tider trættende vedligeholdelse. ”Træet” får dog ikke den samme patina som rigtigt træ får, så det er en ting du må undvære, hvis du anskaffer dig havemøbler i polywood. Polywood laves i et utal af farver, eftersom det er et kunstmateriale, så her er det kun din fantasi der sætter grænser.

Hvis du dog gerne vil have rigtigt træ, men stadig gerne vil have så lidt vedligeholdelse som muligt, så vil vi anbefale at du anskaffer dig møbler i teaktræ. På grund af teaktræets høje olieindhold behøver det ikke nær så meget pleje som flere andre træsorter behøver.

Havestol og havebord i polywood

Vedligeholdelse af rattan og polyrattan havemøbler - flet, flet og flet

Hvis ikke du er til træ-looket, så kan det være, at rattan eller polyrattan er noget for dig. Rattan er en græsart, og er et populært materiale til møbelfremstilling. Materialet er fleksibelt, yderst holdbart og meget stærkt, hvilket gør det til et oplagt materiale til at lave havemøbler i. Derudover er det et meget miljøvenligt materiale, som regenerer i løbet af 5-7 år. Materialet bliver flettet, og du får derfor møbler i et pænt flettet mønster, hvis du vælger dette materiale.

Hvis du er vild med udseendet på dette materiale, så kan du også overveje havemøbler i polyrattan. Dette materiale er et alternativ til det rigtige rattan, men er et industrielt fremstillet materiale. Dette materiale kræver endnu mindre vedligeholdelse end det rigtige rattan.

Møbel i rattan

Vedligeholdelse af plastikmøbler - mere end du tror

Du har helt sikkert siddet i et møbel lavet af det her materiale, enten i haven eller måske ved poolen på en sommerferie. De helt hvide havestole i haven eller liggestole ved poolen. Disse møbler er også vedligeholdelsesfrie, og kan faktisk fås i flere farver end bare den hvide vi alle forestiller os. En ulempe ved disse er, at de ofte kræver en god hynde for at være behagelige at sidde i. Derudover skal møbler i dette materiale gerne købes i ordentlig kvalitet, da du ellers risikere, at plastikket flækker.

Vedligeholdelse af havemøbler i glas

Glasmøbler er også en god måde at undgå vedligeholdelse af dine havemøbler. Den eneste vedligeholdelse, der er på disse er, at det skal tørres af en gang imellem. Det er mest i borde dette materiale er brugt, og deri er det normalt sat sammen med nogle metalben, hvilket fører os videre til næste materialer.

Vedligeholdelse af havemøbler i aluminium og rustfrit stål - industrielt til haven

Aluminium er et let materiale og er det mest almindelige metal i naturen. Derudover er det rustfrit, hvilket vil sige at de kan stå ude hele året. Havemøbler kan også fås i stål. Hvis dette ønskes, så er det vigtigt at du anskaffer dig dem i den rustfri udgave. Disse møbler kan stå ude hele året uden at blive medtaget. Møbler i metal kan også være med til at give et industrielt look til din baghave.

 

havemøbler i rustfri stål

Gode råd til vedligeholdelsesfrie havemøbler

Inden vi forlader dig, så vil vi give dig nogle råd angående vedligeholdelsesfrie havemøbler.

  • Opbevar dem indendørs. Når sommersæsonen er slut, vil vi anbefale at du sætter møblerne indenfor. Selvom de godt vil kunne holde til at stå ude vinteren over, så vil de holde i flere år, hvis ikke de står ude i frosten.
  • Rens dem en gang i mellem. Selvom det er vedligeholdelsesfrie materialer, så vil vi stadig anbefale at du en gang om året fylder en balje med sæbevand og vasker møblerne af, da de godt kan samle snavs og lignende over vinteren. Hvis du vil forkæle dine møbler, så kan du endda få plejeprodukter specielt lavet til hvert materiale, så dine møbler bliver endnu pænere og holder endnu længere.

Vi håber nu at vi har klædt dig ordentlig på til at vælge de vedligeholdelsesfrie møbler som drømmer om. Tag et kig på de forskellige materialer, og vælg det du synes er pænest. Kig ind, og se vores store udvalg af havemøbler!

 

Se vores havemøbler


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo