LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Sådan indretter du værelset som en skønhedssalon

Oprettet d. under Guides, Inspiration

Sådan indretter du værelset som en skønhedssalon

Drømmer du om det perfekte værelse til at sætte hår, lægge makeup og ordne negle. Forvandl dit værelse om til en skønhedssalon med disse tips.

 

Start med et ikonisk hollywood spejl

Hollywood spejl og makeup

Spejlet er nærmest grundstenen i en skønhedssalon, så du skal selvfølgelig have et spejl, der emmer af skønhed og fører tankerne over på smukke skuespillere og skuespillerinder, der gøres klar til at gå på scenen. Her er et flot hollywood spejl med lamper, der indhyller dig i lys, perfekt.

Når du skal skaffe dit hollywood spejl, er det en god idé, at du forholder dig til, hvor det skal hænge, og hvor stort det skal være. Der er naturligvis god mening i, at spejlet skal have en vis størrelse, så du nemt kan se både ansigt, hår og tøj.

 

 Find dit hollywood spejl her

 

Nu, hvor du har styr på spejlet, er du klar til at gå på jagt efter et godt bord.

Find det rette makeup bord

Bord med skuffer

Du har et perfekt spejl til din skønhedssalon, så nu er det næste skridt at finde et det rette bord. Her vil du gerne have et bord, der ikke bare er et helt almindeligt bord, for du er naturligvis interesseret i et bord, der også giver dig mulighed for at opbevare en masse af dine vigtige redskaber. Det kan være alt fra makeup og neglelak, til glattejern og hårelastikker. Et godt bord kunne derfor være et bord med skuffer.

Bordet stilles op ad væggen, så dit hollywood spejl hænger lige over det. På den måde kan du sidde ved bordet med frit udsyn til dit spejlbillede.

Du skal naturligvis også have noget at sidde på, så det næste du skal bruge, er et sted at sidde.

En behagelig stol til formålet

Behagelig stol

Du har dit spejl, og du har dit bord, men du mangler stadig en stol, som du kan placere ved bordet. Her er det vigtigt, at du vælger en stol, som du kan sidde i længe ad gangen. Det skal altså være en behagelig stol, så du føler dig godt tilpas foran spejlet.

Det er forskelligt, hvilke stole folk kan lide, og derfor må du gøre dig nogle tanker om, hvad det er for en type stol, du gerne vil have. Dog er der et par overvejelser, som du bør have i baghovedet.

Den ene er, at stolen gerne skal passe i højden i forhold til både bordet og spejlet. Det er ærgerligt at købe en stol kun for at opdage, at den er så lav, at du kun lige kan se op over bordkanten.

Den anden ting, du bør overveje, er, om du vil have en stol, der kan dreje. Det har nemlig visse fordele, da du er ved at lave din egen skønhedssalon. Når du sidder og lægger makeup eller ordner hår, er det f.eks. rart at du kan se dig selv fra forskellige vinkler.

 

Køb en stol her

 

Du har et lækkert spejl, et praktisk bord og den rette stol. Nu er det tid til at stille noget på bordet.

Med et smykkeskrin har du smykkerne lige ved hånden

Smykker

Når du sidder foran dit spejl, vil du sikkert også gerne have smykkerne inden for rækkevidde. Derfor er det godt, at du har dit bord, som er det perfekte sted at stille et smykkeskrin eller et smykkestativ. Om det skal være det ene eller det andet, er en smagssag, men det essentielle er, at du har nem adgang til både øreringe, halskæder og armbånd.

Det er rart at have smykkerne lige ved hånden, foran spejlet. Er du i tvivl om, hvilke øreringe der matcher tøjet bedst, kan du nemlig hurtigt prøve begge par af, så du træffer det rette valg.

Det kan dog godt være svært at vælge de rette øreringe på afstand. Derfor er det næste, du skal kigge på, et bordspejl.

Et lille bordspejl til detaljerne

Rundt bordspejl

Selvom dit hollywood spejl giver dig rig mulighed for at lægge makeup i god belysning, så opstår der indimellem situationer, hvor det er er en fordel med et mindre spejl, du kan have stående på bordet.

Det kunne f.eks. være, når du lægger makeup og skal ordne detaljerne. Så vil du gerne se dit ansigt tæt på, men det er ikke praktisk, at du skal læne dig indover bordet for at gøre det. Derfor er det oplagt at have et bordspejl stående, som du kan stille lige foran dig, når behovet opstår.

Bordspejle findes i mange udgaver, og det er lidt forskelligt, hvad folk foretrækker. Du kan købe bordspejle med indbygget lys, men du kan også vælge et helt almindeligt spejl uden lys, hvis du synes, at lyset fra dit hollywood spejl er tilstrækkeligt. Er du usikker på, hvilket bordspejl du skal vælge, kan du lade dig inspirere ved at se på nogle bordspejle på nettet.

Tag plads i din egen skønhedssalon

For at lave din egen skønhedssalon skaffede du først et elegant hollywood spejl til væggen. Derefter fandt du et bord med opbevaringsplads, så du har et sted til dit grej. Det næste på din liste var en behagelig stol i den rette højde og derefter et smykkeskrin eller et smykketræ, så smykkerne altid er inden for rækkevidde. Sidst, men ikke mindst, fuldendte du din skønhedssalon med et bordspejl til de små detaljer.  

Så er der ikke andet for end at tage plads foran hollywood spejlet.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo