LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvad er en pendel lampe?

oprettet d. under Guides

Hvad er en pendel lampe?

Få svaret på hvad en pendel lampe er her! 

Mange har hørt om en pendel lampe, men der er dog stadig mange, der har svært ved at forklare helt præcis, hvad det er.

Det er nemlig et spørgsmål, der kan være både enkelt og komplekst at besvare. Heldigvis for dig vil vi her prøve at definere helt præcis, hvad en pendel lampe er og desuden også komme ind på, hvad for nogle forskellige stilarter, der findes inden for pendler.

God læselyst!

 

Flot pendel lampe

Find den flotte glas pendel lampe fra Hübsch her

Hvad er en pendel?

Kort fortalt så betragtes en pendel faktisk som en form for hængende lys som for eksempel en loftlampe. Dog skal du være opmærksom på, at ikke alle hængende lys er pendel lamper.

En pendel lampe hænger fra loftet fra enten i en ledning, et reb, en metalstang eller en kæde. Nogle gange hænger pendlen også på flere ledninger, reb eller kæder i stedet for kun ét, hvilke ofte bliver brugt over spiseborde og køkkenbordsplader. Desuden bruger en pendel lampe også kun én enkelt pære i hver lampe. 

 

Flot pendel lampe fra Furbo

Find den flotte 3 sæt pendel lampe fra Furbo her

Stilarter af pendel lamper

Det grundlæggende princip bag en pendel lampe er, at de involverer en enkelt pære, der er ophængt i loftet. Når det er sagt, har de fleste pendler en lampeskærm af en eller anden slags fastgjort for at få dem til at virke mere interessante og reducere blændingen på pæren.

Nogle af de mest almindelige materialer, som pendler er fremstillet med inkluderer glas, metal, plast og papir. Hvert af disse materialer resulterer i forskellige flotte stilarter.

Selvom det er dit valg, fungerer visse materialer bedre i forskellige rum, for eksempel er en glas pendel lampe i et rum med meget naturligt lys en fantastisk kombination, hvilket vil passe helt perfekt ind, hvis du kører for eksempel den skandinaviske indretningsstil. 

Pendlers former varierer lige fra enkelte runde kugler til vævede bure - der er altså masser at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en pendel lampe, der matcher din stil derhjemme. Det er bare med at gå på jagt efter den rigtige.  

 

Flot pendel lampe fra Hübsch

Find her den flotte flettede pendel lampe fra House Nordic

Fordele ved pendel lamper 

  • For det første har pendel lamper evnen til at fungere som spotlights. Hvis du indstiller den korrekt, kan lyset projiceres til et enkelt sted. Dette gør opmærksom på alt det, der befinder sig i rampelyset. Du kan bruge pendler til at fremhæve et vigtigt billede, maleri, skulptur eller hvad du ellers ønsker at gøre opmærksom på.
  • En pendel lampe har også evnen til at projicere lys fra loftet til gulvet. Du kan bruge dem som enten en primær lyskilde eller en sekundær lyskilde. Brug af en pendel lampe som sekundær belysning tilføjer en unik effekt til rummet, som helt sikkert vil imponere enhver, der ser der.
  • Pendel lamper bruger heller ikke noget som helst gulvplads. De kan hænges op højt fra loftet på en sådan måde, at de giver rigelig belysning uden at komme i vejen, når du går lige under den. En pendel lampe er altså den perfekte løsning, hvis du ikke har meget gulvplads derhjemme, men stadig gerne vil have noget godt lys. 

 

Er du på udkig efter en ny pendel?

Vi har et stort udvalg af pendler og loftlamper i forskellige materialer og designs.

 

Se udvalg af pendler her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo