LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Inspiration til hjemmekontoret - Se vores 5 tips

oprettet d. under Inspiration

Inspiration til hjemmekontoret - Se vores 5 tips

I en tid hvor hjemmearbejde er blevet mere normalt, er det vigtigt, at vi skaber de bedste rammer omkring vores arbejde. Derfor er hjemmekontoret blevet et rum, som fortjener mere opmærksomhed. Trænger du til lidt inspiration til, hvordan du giver dig selv de bedste arbejdsbetingelser? Lad dig inspirere af vores 5 konkrete tips til hjemmekontoret.

Mangler du nye møbler til dit hjemmekontor? Se vores store udvalg af møbler til hjemmekontoret her.

1. Sørg for at din kontorstol er behagelig

Vi kan ikke sige det nok: kontorstolen er noget af det vigtigste på dit hjemmekontor. For at du kan arbejde derhjemme i flere timer, kræver det en kontorstol, som du synes er behagelig at sidde i. Den skal med andre ord passe perfekt til dig. For at stolen passer til dig, skal højden være den rette, så dine fødder kan nå gulvet, mens du sidder på den. Her kan det være en fordel, at vælge en kontorstol, som kan justeres i højden. 

En anden ting, du bør overveje, når du skal vælge den rette kontorstol, er om den skal have armlæn eller ej. Dette er lidt en smagssag, og det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Det vigtigste er bare, at du sidder med dine arme i en behagelig position.

Til sidst skal du overveje, om kontorstolen skal være med eller uden hjul. Fordelen ved en kontorstol med hjul er, at du nemt kan flytte stolen, hvis du ønsker at sidde i en anden stilling. Kan du derimod godt lide, at sidde det samme sted ved skrivebordet hele tiden, er en kontorstol uden hjul måske det rette for dig. 

 

Køb kontorstole til hjemmekontoret

 

2. Vælg et skrivebord i den rette størrelse og højde

Måske giver det lidt sig selv, at skrivebordet skal have den rette størrelse og højde, men det er faktisk noget, som nogle glemmer at tænke over.

Med størrelse mener vi størrelsen på bordpladen. Hvor stort skrivebordet skal være afhænger af, om du skal have en stationær computer stående, om der skal være flere skærm, og om der skal være plads til en lampe eller nogle pyntegenstande. Derfor er det en god idé, at finde ud af dette inden. Herefter er det fordel at måle, hvor meget disse ting fylder - så kan du lettere vælge størrelsen på skrivebordet.

Når det kommer til højden på skrivebordet, skal du vælge et, som passer til højden på din kontorstol. Faktisk har vi tidligere skrevet et helt blogindlæg, som omhandler dette. Her kan du både se, hvor højt dit skrivebord og din kontorstol skal være ud fra din højde. Du finder blogindlægget her.
 

Køb skriveborde til hjemmekontoret

3. Sørg for at dine skærme sidder i den rette højde

Når du har styr på både højde af skrivebord og kontorstol, skal du også sørge for, at dine skærme er i den rette højde. På den måde skåner du både din nakke og ryg. 

Den rette højde for din skærm, er når din nakke holdes ret, mens du kigger på skærmen. Det vil sige, at din øjne skal kunne kigge på skærmen, uden din nakke bøjer sig. På den måde slapper du mere af i både nakken og ryggen, når du sidder og arbejder.

Hvad kan du så gøre, for at skærmen kommer op i den rette højde? Har du en bærbar computer, kan du anskaffe dig en stander, som får den op i højden. Alternativt kan du stille den på en bunke af bøger, eller hvad du ellers har i hjemmet. Har du en ekstra skærm til din bærbar, eller bruger du en stationær computer, kan du med nogle skærme justere højden på selve skærmen. Er det ikke tilfældet, kan du også bruge tricket med bøger her. 
 

4. Opbevar dine arbejdsredskaber på kontoret

Det er en god idé at efterlade hjemmekontoret pænt og ryddeligt, når arbejdsdagen er slut. Men samtidig er det også irriterende at skulle finde alle ens arbejdsredskaber rundt omkring i huset, når arbejdet igen kalder. Derfor er det en god idé, at opbevarer alt det, du bruger til arbejdet, på kontoret. 

Der er en masse muligheder, du kan vælge imellem, når du kommer til opbevaring på hjemmekontoret. Har du ikke så mange ting, der skal gemmes væk, kan du finde et skrivebord med opbevaring, og du slipper dermed for at have andre opbevaringsmøbler stående. Har du derimod brug for en masse opbevaringsplads, bør du overveje at kigge nærmere efter en kommode, reol eller måske endda et skab.

5. Dekorer dit hjemmekontor

Hjemmekontoret kan hurtigt blive kedeligt og trist at sidde på, hvis ikke der er noget, som givet rummet lidt liv. Heldigvis kan du nemt skabe en hyggelig stemning med en smule dekoration. 

Du kan både dekorere dit hjemmekontor ved at hænge billeder, malerier eller noget helt tredje på væggene, men du kan også finde nogle planter, som du kan have stående på gulvet. Om de skal være kunstige eller levende, lader vi være op til dig, men det er en god idé med noget grønt i rummet. Er du ikke så meget til planter, kan du også finde flotte figure, som kan stå på gulvet.
 

Indretning af hjemmekontoret

 

Køb møbler til hjemmekontoret her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo