LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Bliv inspireret til nye rejsedestinationer med den perfekte rejseplanlægger

Oprettet d. under Inspiration

Bliv inspireret til nye rejsedestinationer med den perfekte rejseplanlægger

Er du vild med at rejse, og elsker du at planlægge og finde frem til nye rejsedestinationer? I dette blogindlæg vil vi komme med inspiration til, hvordan du med vores scratch maps kan planlægge dine fremtidige rejser, og hvordan de kan bruges til at forevige dine rejseminder på en kreativ og unik måde.  

Scratch map - Den kreative rejseplanlægger

Er du typen, der ikke kan få nok af rejse, og vil du gerne opleve det meste af verden? Med et scratch map har du mulighed for at opdage nye rejsedestinationer på en kreativ og anderledes måde.

Du kan nemlig både skrive og tegne på plakaten, hvilket betyder, at du kan gøre notater og optegnelser om de forskellige lande. Her kan du blandt andet notere mulige seværdigheder, du kan opleve på rejsen. 

Foruden dette, følger der også forskellige klistermærker med, som blandt andet kan bruges til at markere de steder, du godt kunne tænke dig at rejse til. På den måde kan du nemt huske dine fremtidige rejser. 

 

Scratch map i stuen i grå og brun

ARTGEIST Scratch map - Grey Map, grå - 399 kr - køb nu

 

Da der er tale om en plakat, er det muligt at have den hængende på væggen derhjemme. På den måde kan du altid se, hvilke rejser du kan glæde dig til i fremtiden, men også de steder, du allerede har været.

Du kan enten vælge at hænge plakaten op, som den er, men du kan også indramme den, eller hænge den op på en korktavle. Hvis du hænger den på en korktavle, er det muligt at sætte nåle fast. Det betyder, at du kan billeder fast på plakaten - enten af seværdigheder, som du bare MÅ se eller billeder fra dine tidligere rejser. 
 

Køb dit scratch map her

 

Scratch map i blå farver

ARTGEIST Scratch map - Blue Map, blå - 399 kr - køb nu

Forevig dine rejser

Noget af det mest fantastiske ved at rejse er alle de minder, vi får med hjem. Hele idéen med et scratch map er, at du kan skrabe de forskellige lande på plakaten. Når du skraber, vil landet skifte til en ny farve, så du nemt kan få et overblik over de steder, du har været. Du kan dermed hurtigt finde frem til de lande, som du mangler at besøge, men du kan også bruge det til at finde ud af, hvilke lande, du gerne vil vende tilbage til. Det er både smart og dekorativt. 

 

Skrabekort

 

Billeder siger mere end tusind ord. Det gør sig også gældende med rejseminder. Der er ikke noget, som kan få minderne bedre frem end et rejsebillede.

Hvis du gerne vil forevige dine minder med et billede, kan du, som nævnt tidligere, hænge dit scratch map på en korktavle. 
 

lilla skrabekort

Den perfekte gave til rejseentusiasten

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal købe til rejseentusiasten, som ikke mangler noget?

Du behøver ikke at lede videre! Scratch mappet er både en personlig og unik gave, som enhver rejsene vil elske. Når du modtager kortet, leveres det i et flot rør, hvorpå det er muligt at skrive en lille personlig hilsen til den, som du giver gaven til.

 

Skrabekort

Scratch mappet er især en oplagt gave, hvis du har en ven, kæreste eller familiemedlem, som du rejser med. På den måde kan I i fællesskab planlægge og mindes alle jeres fantastiske rejser.

Vil du også have din egen sjove og anderledes rejseplanlægger?

Du finder hele vores udvalg af scratch maps her.

 

Køb dit scratch map her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo