LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

8 sjove aktiviteter i vinterferien med børnene

oprettet d. under Inspiration

8 sjove aktiviteter i vinterferien med børnene

Vinterferien nærmer sig stille og roligt. Det betyder, at der er tid til en masse hyggelige aktiviteter med familien. Har du børn, og mangler du inspiration til nogle aktiviteter i vinterferien?

Så læs med her, hvor vi vil komme med 8 bud på sjove og hyggelige aktiviteter derhjemme eller ude af huset.

1. Gå i det kreative hjørne

Kan både du og dine børn godt lide at være kreative?

Der er heldigvis masser af kreative projekter, I kan kaste jer over i vinterferien. Kan I godt lide at male eller tegne, er der mange timers underholdning i et malesæt til børn, som desuden kan hænges op på børneværelset, når I er færdige.

Farvelægning for børnFarvelægning for børnFarvelægning for børn

Hvis ikke I vil tegne eller male, kan I samle perleplader, klippe sjove figurer ud af papir eller pap, lege med modellervoks og meget mere.

Der er med andre ord rig mulighed for at underholde dig selv og børnene med kreative aktiviteter i vinterferien.
 

Køb malesæt til børn her

Køb malesæt til voksne her

2. Tag ud i den danske natur

Den danske natur byder på lidt af hvert, og der nok at udforske til flere dage i vinterferien. I kan tage på en lang gåtur i skoven, hvor børnene også har mulighed for at boltre sig. Nogle skove har også en legeplads, hvor børnene har mulighed for at lege i flere timer. Der er også mulighed for at tage gåturen langs en af de mange danske strande eller rundt om en hyggelig sø. Uanset hvad I er mest til, så har Danmark masser af flot natur, som bare venter på jer.
 

smuk strand

3. Find jeres indre bager frem

I vinterferien er der rig mulighed for at tilbringe tid i køkkenet med børnene. Derfor er det oplagt at tage forklædet på og bage en masse lækre kager og brød. Det er både hyggeligt og lærerigt for børnene. Samtidig er der noget at give sig i kast med for både mindre og lidt større børn. Mangler I inspiration til, hvilke kager og brød der skal bages, finder I en masse spændende opskrifter her.

4. Tag en tur i biografen

En tur i biografen er altid en sikker vinder, når det kommer til aktiviteter i vinterferien. Her kan du altid vælge imellem et hav af film, som passer til enten mindre eller større børn. Derfor er det også en populær aktivitet blandt børnefamilier. Er dine børn gamle nok, kan du også sende dem i biografen med vennerne, hvor de kan hygge sig sammen.


biograf

5. Slip børnene fri i legeland

Vil dine børn gerne have lidt action i vinterferien? Så er det oplagt at tage en tur i et af landets mange legelande. Her er der alt fra sjove rutsjebaner til klatrestativer, som dine børn kan bruge flere timer på. Flere legelande har desuden også lidt aktiviteter, som de voksne kan kaste sig over. Derfor er det også en aktivitet, der er sjov for hele familien. Samtidig er I heller ikke afhængige af vejret, da I alligevel er indenfor.

6. Hyg jer foran et bål

Selvom der ikke er særlig varmt udenfor i vinterferien, er det stadig hyggeligt at lave bål, som desuden giver en masse varme. Derfor er det også en oplagt aktivitet i vinterferien. Når I har tændt op i bålet, kan I bruge det til at lave alt fra snobrød til skumfiduser. Det er kun fantasien, som sætter grænser for alt det, I kan lave over det varme bål. I kan finde en masse inspiration til madlavning over bål lige her.


skumfiduser over bål

 

Køb bålfade og bålsteder her

7. Spil en masse sjove spil

Er I en konkurrencepræget familie, eller synes I bare, at det er hyggeligt at spille? I vinterferien er der masser af tid til at spille en masse sjove spil, som kan underholde jer i mange timer. I kan enten spille brætspil, videospil eller nogle spil, som I selv finder på. Det kan faktisk være overraskende sjovt at finde på sine egne spil – og så bestemmer I selv reglerne.

8. Find på sjove lege

Har du mindre børn, der godt kan lide at lege? Så er det oplagt at finde på en masse sjove lege, som I samme kan lege derhjemme. Husk, at I både kan finde på lege indenfor og udenfor, så mulighederne er uendelige. Det kan også være, at dit barn har noget legetøj, som kræver din hjælp. Her er vinterferien en oplagt tid at finde det frem.

Vi håber, at du er blevet inspireret til nogle ting, som I kan lave i jeres vinterferie - både derhjemme og ude af huset.

God fornøjelse!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål (8-22 alle dage)

image
Tryghedsgaranti

Her hos BOBO har vi mange års kendskab til det at handle møbler på nettet og ud fra denne erfaring har vi fjernet de største bekymringer ved køb af møbler på nettet med vores tryghedsgaranti.

Læs mere her
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

image
image
image
Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo