LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

5 kontorstole til dig med dårlig ryg

oprettet d. under Inspiration

5 kontorstole til dig med dårlig ryg

Har du dårlig ryg, og er du på udkig efter en ergonomisk kontorstol? Vi vil i dette blogindlæg komme med 5 gode bud på en kontorstol til dig med dårlig ryg. Læs med og bliv inspireret til at vælge din næste kontorstol.

 

Den praktiske til kontoret

Sort kontorstol

Maze kontorstol, m. armlæn og hjul - sort stof - Fra 995 kr. - Køb nu

 

Denne praktiske Maze kontorstol er fra Furnhouse. Stolen er designet med høj ryg, behagelige armlæn og nakkestøtte. Den er lavet af sort stof og har praktiske hjul. Derudover har stolen vippefunktion og justeres desuden nemt op og ned, så den passer til forskellige bordhøjder. Dette er altså en kontorstol til dig, der gerne vil kunne sidde behagelig og afslappende, når du sidder og arbejder ved skrivebordet.

 

Den stilfulde fra FURNHOUSE

Hvid kontorstol

Bolero kontorstol, m. armlæn og hjul - stof og hvid - Fra 1.429 kr. - Køb nu

 

Leder du efter en stilfuld men stadig ergonomisk kontorstol? Så er denne Bolero kontorstol fra Furnhouse lige noget for dig. Den hvide stol er designet med høj ryg, behagelige armlæn og har nakkestøtte. Derudover er stolen beklædt med hvidt stof og har praktiske hjul så du nemt kan bevæge dig rundt i dit arbejdsområde. Med denne stol er du garanteret at sidde behageligt og afslappende, og derved undgår rygskader.

 

Den elegante fra ACT NORDIC

Sort kontorstol

ACT NORDIC Earth skrivebordsstol, m. armlæn - sort PU og krom metal - Fra 1.095 kr. - Køb nu

 

Indret hjemmekontoret med denne Earth skrivebordsstol med armlæn fra ACT NORDIC. Den er beklædt med sort kunstlæder og polstret i ryg, sæde og nakkestøtte for ekstra god komfort. Stolebenene i krom metal er designet med drejefunktion og gaspatron, så den kan justeres i højden. Dette er altså en skrivebordsstol i et elegant design, som du kan have fornøjelse af i mange år i hjemmet. Derudover er det også en stol som tilbyder en fremragende komfort og derved forebygger rygproblemer.

 

Den moderne og ergonomiske

Sort kontorstol

KARE DESIGN Check Out kontorstol - sort kunstlæder/natur finér/sort stål, m. hjul og armlæn - Fra 4.997 kr. - Køb nu

 

Mangler du en moderne kontorstol med en lang række ergonomiske funktioner? Led ikke længere. Med denne Check Out kontorstol fra tyske KARE DESIGN får du en kontorstol udstyret med dejlige armlæn og praktiske hjul. En super elegant kontorstol med stil og charme i moderne design. Kontorstolen er beklædt med sort kunstlæder, og på bagsiden er den designet med naturfarvet finér. Du får altså en kontorstol der lader dig sidde i ro og mag og ordne dine papirer og vigtige gøremål uden at beskadige din ryg.

 

Den stilrene fra DESIGNO

Sort kontorstol

Designo kontorstol - sort kunstlæder, høj, m. armlæn - Fra 1.445 kr. - Køb nu

 

Er du på udkig efter en stilren kontorstol med høj ryg? Så kan vi her præsentere denne Designo kontorstol. Kontorstolen er lavet af sort kunstlæder og har fine armlæn og praktiske hjul. En stilren kontorstol til dig, der godt kan lide at sidde komfortabelt, når du arbejder ved dit skrivebord. Stolen kommer med en række forskellige ergonomiske funktioner, så døjer du med ryggen, så er denne kontorstol helt sikkert et godt valg for dig.

 

Vi håber at vores blogindlæg har inspireret dig i din søgning efter en ny kontorstol til dårlig ryg, og at du måske er kommet tættere på den helt rette til dig.

 

Du kan eventuelt også læse vores guide: De tre bedste kontorstole i hver deres prisklasse!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo