LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

4 uundværlige møbler til teenageværelset

oprettet d. under Inspiration

4 uundværlige møbler til teenageværelset

Det kan være svært at indrette teenageværelset. I teenagealderen begynder dit barn nemlig også at få sine egne meninger og tanker omkring, hvordan værelset skal indrettes. Og det stemmer måske ikke altid helt ens med den indretning, du gerne vil have hjemmet. 

I dette blogindlæg vil vi hjælpe dig godt på vej med indretningen af din teenagers værelse, så det forhåbentligt bliver en smule nemmere for dig. Vi vil både komme med nogle generelle tips, samt nogle helt konkrete møbler, der egner sig godt til teenageværelset. 
 

Køb møbler til teenageværelset her

Har din teenager nogle krav til indretningen?

Først og fremmest er det din teenager, som skal bruge værelset, og derfor er det vigtigt, at du spørger ind til, om din teenager har nogle ønsker eller krav til indretningen. Det kan være, at der er nogle møbler, de ikke kan undvære. Eller måske vil de gerne have indrettet værelset i en bestemt stil. Uanset hvilke krav og ønsker de måtte have, er det vigtigt, at du forsøger at imødekomme dem, da det som sagt er dem, der skal bruge værelset i sidste ende. 

4 møbler som passer perfekt på teenageværelset

Foruden de krav og ønsker din teenager har til indretningen, så er det også nogle bestemte møbler, som ofte indgår på et teenageværelse. Vi vil herunder vise 4 møbler, som er uundværlige på teenageværelset.

Skriveborde til teenageværelset

Skrivebordet er efterhånden et at de møbler, man ikke kommer udenom på teenageværelset. Det kan være vidt forskelligt, hvad din teenager skal bruge skrivebordet til, men det er de færreste, som kan undvære det. Gamer din teenager meget, er det en god idé at kigge efter et gamerbord, som er lavet specifikt til gaming. Skal skrivebordet blot bruges til en bærbar computer eller andre småting, er det måske værd at kigge efter et lidt mindre skrivebord. Har du en teenagepige, som godt kunne tænke sig et sted, hvor de kan lægge makeup, så er det måske en god idé at kigge efter et makeup bord, som er lavet til formålet.

Gråt skrivebord med opbevaring til teenageværelse

STEENS Loke skrivebord til teenager m. 1 låge og 1 hylde, støvet grå - 1.399 kr. - Køb nu

Sengen skal være større

Sengen er et af de møbler, som dit barn gerne vil have skiftet ud, når de kommer i teenagealderen. Ofte er det fordi, at de vil have en større seng, og derfor rækker enkeltmandssengen ikke længere. Der er dog ikke altid plads til en dobbeltseng på et teenageværelse, og her vil et godt kompromis være en trekvart seng. Det er stadig en stor seng, men den optager ikke ligeså meget plads som dobbeltsengen.

Naptime sengeramme inkl. lamelbunde (140x200), gråt stof - 2.990 kr. - Køb nu

Praktiske og flotte reoler til opbevaring

Mange teenagere har ofte en masse småting, som de gerne vil have opbevaret, men de ønsker ikke, at deres ting skal gemmes helt væk. Derfor er det en god idé at kigge efter en reol. Du kan både finde reoler, som skal stå på jorden, men du kan også finde en masse fede vægreoler. Her kan din teenager stolt vise sine ting frem på.

ACT NORDIC Seaford bogreol, hvid melamin og sort metal - 1.145 kr. - Køb nu

Få plads til tøjet med et klædeskab

Når dit barn kommer i teenagealderen, vokser garderoben ofte betydeligt. Derfor er der brug for mere plads til tøj end tidligere. For at din teenager stadig kan holde orden i sit tøj, er det en god idé at prioritere et stort garderobeskab, hvor der er plads til masser af tøj. For at spare plads, kan du med fordel kigge efter skydedørsskab. Det kan nemlig stå tættere op ad de andre møbler, hvilket ofte kan være nødvendigt på teenageværelset.

TVILUM Verona skydedørsskab m. 2 skydedøre, spejlglas og egestruktur - 4.897 kr. - Køb nu

Indretning af lille teenageværelse

Er der ikke meget plads at gøre med på din teenagers værelse? Bare rolig – du kan sagtens finde møbler, der egner sig særligt godt til små rum.

Skrivebordet er et af de møbler, som hurtigt kan fylde en del. Her vil det være oplagt at kigge efter et væghængt skrivebord med en bordplade, som kan foldes op. På den måde spares der en del plads, når bordet ikke er i brug. Samtidig kan det være en fordel at kigge på et skrivebord med indbygget hylder, så du måske kan spare reolen væk.

Et andet møbel, der fylder meget, er sengen. Her kan du måske overveje at kigge efter en sovesofa til din teenager. På den måde bliver værelset mindre proppet om dagen, når sofaen er slået op. Og når din teenager skal sove, kan den blot laves om til en seng. Soafen gør det også muligt at sidde, så man ikke altid behøver at ligge sig.

ACT NORDIC Lucca sovesofa m. 2 puder, lysegrå polyester og gummitræ - 1.779 kr. - Køb nu

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo