Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

3 Lækre eksempler på eklektisk indretning

Oprettet d. under Inspiration

3 Lækre eksempler på eklektisk indretning
Toggle Zoom

Hvad er eklektisk indretning?

Det er når flere forskellige stile og ideer sættes sammen til en ny helhed. Det er en helt unik indretnings-stil, som giver utroligt personlige rum, når den er brugt rigtigt. Derfor viser vi dig her, 3 skønne eksempler på eklektisk indretning, så du kan blive inspireret.

 

 

Det første billede er et nedtonet men alligevel særpræget eksempel på eklektisk indretning. 

Kombinationen af flere forskellige slags træ, især det mørkere gulv, bryder med ensartetheden og skaber interesse i rummet. 

De forskellige potter og krukker, der er brugt til planterne, trækker opmærksomheden mod dem et kort øjeblik, før blikket trækkes videre til de mange forskellige størrelser, former og farver på magasinerne på væggen.

Det er alt i alt et simpelt og elegant eksempel på, hvordan man kan bruge en eklektisk stil i sit hjem, uden det bliver overvældende, ved at arbejde med de små detaljer, frem for store møbler og vægfarver.

 

 

Det næste eksempel, viser hvordan kombinationen af forskellige farver og former alene, kan lave et minimalistisk rum om til en yderst interessant stue.

 

Omkring sofabordet og stolene, arbejdes med runde former og kraftige farver, hvor resten af rummet hovedsageligt benytter sig af kanter og mindre iøjnefaldende farver.

 

Her bruges den eklektiske stil til at skabe fokus på en bestemt sektion af rummet.

 

 

Det sidste billede er et pragt-eksempel på kombinationen af adskillige forskellige farver og mønstre til at skabe et unikt rum.

 

Kontrasten mellem flader med ren farve, og flader med mønstre, bruges til at skabe en balance og til at styre hvilke elementer, der trækkes frem. 

I den del af rummet med hvid væg, springer mønstrene frem, hvor det er de rene farver der popper i delen med den mønstrede væg.

 

Også her er der tænkt meget i indretningsdetaljer, især de mønstrede vaser og de mange små, forskellige-artede lamper, er med til at sætte deres egne særpræg i rummet.

 

 Er du blevet inspireret til at prøve kræfter med eklektisk indretning? Så del dine ideer med os i kommentar-feltet! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top