Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Lækre ting til Soveværelset

Oprettet d. under Inspiration

Lækre ting til Soveværelset
Toggle Zoom

I denne uge har vi samlet nogle lækre ting til dit soveværelse, for at kickstarte din inspiration. 

Temaet er mørke møbler, der kan fungere godt i et lyst rum eller i kombination med stærke farver. Du kan for eksempel forsøge dig med mønstret eller farverigt sengetøj. Du kan også arbejde med kunst til væggene af enhver udformning for at få netop det udtryk du ønsker.

 

 

#1 Agnes Sengeramme

Sengerammen er mørkegrå, med lysegrå knapper og træben. Den kan styles med lige de farver du drømmer om. Hvis du vil have et enkelt design, kan du bruge lyse, pastelfarver. Hvis du derimod ønsker et mere vovet udtryk, er den også perfekt at kombinere med stærke farver eller mønstre.

#2 Ib Laursen Gulvspejl

Gulvspejlet har elegante metalben og hjul. Et design der kan tilføje en rustik følelse til ethvert soveværelse. Også denne kan bruges med enhver farve og er perfekt til at tilføje et finishing touch til din indretning.

#3 Matteus Opbevaringskuffert

Kufferterne er simple og neutrale, men springer alligevel i øjnene pga. de guldfarvede detaljer. De kan bruges som sengebord, opbevaring, en fin detalje ved fodenden af sengen eller noget helt fjerde.

#4 Hübsch Puder

Pudernes metalliske tryk gør dem iøjnefaldende, trods deres neutrale udseende. De kan fx bruges til at skabe et interessant udtryk når sengen er redt, eller til at pynte i en lænestol i hjørnet.

#5 House Nordic Sengebord

Sengebordet er sort med træ farvede skuffer, der giver dig uanede muligheder når du skal designe dit soveværelse. Bordet i sig selv er elegant og ser fantastisk ud både på egen hånd eller stylet med farverige detaljer.

#6 Ib Laursen Siddepude

Har du en bænk i soveværelset, eller en stol i hjørnet til at gribe tøjet når dagen er slut, kan du bruge denne stilrene siddepude. Den gør både sædet mere komfortabelt og mere stilfuldt at se på.

 

 

Vi håber du har ladet dig inspirere af vores udvalg af skønne møbler og detaljer til soveværelset!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top