LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

TIP - Indret dig med en stigereol

oprettet d. under Inspiration

TIP - Indret dig med en stigereol

I samarbejde med Stigereoler.dk, har vi udarbejdet dette blogindlæg omkring, hvorfor du skal benytte stigereoler i din indretning. 

Kom endelige med kommentarer, tanker og ideer i kommentarfeltet nederst.

 

En stigereol er en moderne reol til stuen eller køkkenet med et assymmetrisk, attraktivt design. En stigereol er en type af reol, der mest af alt ligner en stige, når den er stillet op ad væggen, hvor hvert “trin” er en hylde. Stigereolens design er assymmetrisk med en bred base med brede hylder, som bliver smallere opad. Dette giver stigereolerne et luftigt og let design, der passer godt ind i det moderne hjem.

 

Set fra siden så har stigereoler en trekantet form. For at skabe ekstra stabilitet kommer stigereolen typisk forsynet med fire fødder med gummipuder under, så stigereolen altid står stabilt. Nogle modeller af stigereoler skal dog bores fast til væggen.

 

Fordi stigereoler er karakteriske ved at være asymmetriske, så bryder de samtidig med formen på mere traditionelle og klassiske møbler, hvilket skaber et smukt og kunstfærdigt udtryk i hjemmet.

 

Indretning af hjemmet med stigereoler er således gået hen og blevet en smart måde, hvorpå du kan organisere og udstille dine bøger, pyntenips og planter i stuen på såvel som i køkkenet.

 

På udkig efter andre reoler? Køb reoler her!

 

Stigereoler

 

 

 

 

 

 

 

En stigereol er også pladsbesparende

En af fordelene ved at indrette dit hjem med en stigereol er, at deres slanke design gør reolerne mere pladsbesparende end traditionelle reoler.

 

Udover at spare plads i hjemmet, så kan du også nemt stille reolen på steder i hjemmet, som er ubenyttet.

 

Dette kunne være ved siden af sengen eller sofaen, hvor der ikke er andre møbler, der passer ind. Du kan altid finde ud af mere om stigereoler ved at læse om dem på en hjemmeside som Stigereoler.dk.

 

En anden fordel ved denne type reol er, at den ikke kun er slank, atypisk og iøjnefaldende, men at den også tjener et praktisk formål, som er at organisere dine ting og give dig ekstra opbevaringsplads.

 

Godt nok er den typiske stigereol lidt mindre i forhold til en traditionel reol, men den giver alligevel næsten ligeså meget plads til opbevaring af bøger og kunstgenstande, som et mere traditionelt reolsystem gør det.

Stigereoler er fleksible møbler og fås i mange farver

Stigereoler er skønne og anderledes møbler, som nemt passer ind i resten af hjemmets indretning. Stil reolen alene op ad væggen og hæng billeder op på begge sider, eller stil reolen side om side med traditionelle reoler og skuffesystemer op ad væggen for at skabe en finurlig kontrast. Stil din moderne og tidssvarende stigereol ved siden af gamle og antikke vintage møbler og se, hvordan den får din stue til at sprudle!

 

stigereol sort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stigereolerne er alsidige og fleksible møbler. Du kan endda også få dem i et væld af forskellige farver, så du altid kan være sikker på, at der er en smart reol, der passer lige netop til dit hjem.

Stigereoler i enten hvid, sort eller naturfarve vil dog for langt de fleste mennesker være ideelle valg til at fremhæve indretningen af hjemmet.

 

Disse tre farver har nemlig for længst bestået tidens prøve og demonstrereret, at de er tidløse og altid vil være populære i hjemmet.

 

En hvid stigereol har en neutral farve, som gør, at den altid går godt til og matcher med andre møbler. Farven hvid på dine møbler får samtidig indretningen til at føles mere rummelig.

 

En sort stigereol går du heller ikke galt i byen med. Sort er en meget maskulin og skarp farve, som ligesom hvid passer til alle møbler. En stigereol i naturfarvet træ går også godt ind i den moderne indretning.

 

Uanset hvilket type af stigereol, som du måtte vælge til hjemmet, så er du sikret et godt, moderigtigt og funktionelt møbel!

 

Se vores udvalg af stigereoler her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo