Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Interiør trends 2019 - se vores tips og trends

oprettet d. under Inspiration

Interiør trends 2019 - se vores tips og trends
Toggle Zoom

Mens det evigt spinnende hjul af interiør design fortsætter med at dreje rundt, bevæger nye farver, materialer og designs sig ind i modebilledet. Til de der gerne vil lave om derhjemme eller som simpelthen bare gerne vil have et frisk pust luft ind i deres omgivelser, tag et kig på hvad der trender nu, når det kommer til interiør designs. Hvilke af disse elementer vil finde deres vej ind i dit hjem eller kontor?

Farver og mønstre

2019 fejrer modige og levende farver og mønstre. Rød, grøn, blå og gul er meget fremtrædende farver, og det samme er lilla, lavendel, oliven og chartreuse. Sprøjt dit rum til med farver på væggene, møblerne og på boligtilbehøret for at lyse rummet op og få det til at virke mere levende. Lyse quiltede tæpper, almindelige tæpper og sofapuder kan give nyt liv til et koldt rum, og vi har også vægkunst, der kan indarbejde en ny farve ind i et rums tema. En anden trend er at bruge den samme eller en lignende på både væggen, pyntegenstandene og møblerne for at få et monokromt look eller for at bruge en diskret og neutral farve til pyntegenstandene. Hvis det virker som om, at det bliver for meget for dig, så er terrakotta både en populær farve og et populært materiale lige nu, når det kommer til boligindretning.

 

Geometriske former, især cirkler, er populære valg til vægge og gulvbelægninger, boligtilbehør og møbler. Vi har adskillige cirkulære sofaborde, hjørneborde og sideborde, der både er funktionelle og som kan give dit rum et mere æstetisk look. Du vil måske gerne kombinere flere af disse elementer i ét møbel eller boligtilbehør, som for eksempel en gulvløber i en lys farve, der inkluderer et cirkulært design element. Farverige, asiatisk-inspirerede lysarmaturer kan samtidig blande lyse farver med et flot sfærisk motiv.

 

For at gøre det kort: hvis du er blevet træt af neutrale nuancer eller hvis du aldrig rigtig var vild med dem overhovedet, så er din tid til at skinne – ret bogstaveligt talt. Mens der helt sikkert stadig er plads til de beige, grå og hvide nuancer, er der samtidig en ny følelse af frihed til at udforske lysere toner og nuancer andre steder end bare ved puslepladsen eller børneværelset.

 

Hvis du ikke helt kan få dig selv til at forpligte dig selv til en hel sofa eller et helt rum i en særlig farve, så kan du nemt bruge boligtilbehør til at introducere dynamik i indretning i en mindre skala.

 

Her kan du finde vores udvalg af møbler til børneværelset.

Skab unikke personlige rum

2019 introducerer også et skift væk fra den minimalistiske bevægelse fra de sidste mange år til et skift mod en mere maksimalistisk betoning, der tillader kombinationen af forskellige stilarter, farver og mønstre, så det er muligt at skabe et personligt statement, der udtrykker karakteren og personligheden af dem, der bor i hjemmet.

Der er større grad af frihed, når det kommer til design, end det har været i de seneste år, og der er et fokus på at skabe komfortable områder, hvor du kan slappe af og bruge fritiden, hvilket har resultereret i varme og inviterende miljøer, der låner noget fra forskellige kilder.

 

Vælg fra vores udvalg af boligtilbehør, hylder og møbler for at samle en kollektion af stykker til en unik oplevelse, der indbyder til hygge. Helt unikke håndværks møbler og tilbehør, som for eksempel diverse lyskilder, er også blevet en populær måde at skabe individualitet og en unik følelse, uden at man behøver at ofre tilgængeligheden i rummet.

 

En anden måde hvorpå fokusset på komforten i hjemmet kommer til udtryk gennem hjemmespa på badeværelset, hvilket både er funktionelt og indbegrebet af luksus. Brug et lille hjørnebord og udsmyk det med en bordlampe og et bordspejl for at skabe et beroligende område, som du kan få glæde af hver dag.

Du kan også bruge et lignende bord for at få plads til en flot og måske mønstret potteplante for at give rummet en naturlig glød. Ved at parre potteplanter med mønstrede genstande omkring dem bringer du en masse aktivitet ind i rummet, uden du skal gøre særlig meget.

Stel og keramik

Et andet eksempel på 2019’s friere hånd er statement loftet. Hvis du matcher det med den monokrome vægtrend, bliver statement loftet fokuspunktet i rummet fra et styling synspunkt, og det udnytter også pladsen i rummet, da loftet giver et visuelt flair ved at have dekorationer i loftet. Dette giver en rigtig god mulighed for at finde plads til at fremvise dine personlige favoritter i på en unik og kraftfuld måde.
Stærke farver og modige udstillinger er begge på menuen for 2019.

 

 Se vores boligtilbehør her, eller ved at klikke på billedet. 

 

Konklusionen er, at du er fri til at vælge mellem alle stilarter og farver, så længe du vælger det, du bedst kan lide, og du skal ikke tænke for kontrolleret, når du vælger. Match nutidige, moderne og klassiske møbler, opbevaringsløsninger og lamper for at få mest ud af din personlige stil. Så føl dig fri til at vælge nogle havemøbler som indendørsmøbler, hvis du for eksempel kan godt lide et flettet møbel i din stue.

Materialer

De hotteste interiørmaterialer i 2019 er metaller, taktile overflader og møbler og tilbehør i godt håndværk. Mens det tidligere var forbudt at blande forskellige former for metaller, er man nu mere fri til at fremhæve et dominerende metal blandt andre metaller i samme rum. Fasthold konsistensen i rummet gennem dine finishes og indbland tilbehør som for eksempel vægkunst for at binde de forskellige metaller sammen og skabe en helhed.

 

Trenden går væk fra børstet rustfrit stål – brug poleret krom eller kobber for at få et mere moderne look eller olieret messing for at få en mere klassisk fornemmelse. Vævet tekstur, som for eksempel tæpper og vævede møbler er fremherskende i indretningen for tiden.

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af vævede møbler, som havebænke, stole og borde i denne stil, ligesom vi tilbyder vasketøjskurve og andre vævede opbevaringsmuligheder. Det er faktisk et eksempel på trenden, der går mod dekorativ opbevaring i et ægteskab mellem nytte og stil.

 

Stoffer med tekstur, som for eksempel fløjl viser sig også at være et trendy valg, når det kommer til valg af sofa og stole, og kan også blive udnyttet, når det kommer til boligtilbehør som sofapuder. Sofaer af fløjl er et kæmpe hit dette år, og ofte i lyse farver, men det er også muligt at finde mere afdæmpede nuancer.

 

Tæpper og gulvløbere med tekstur er også populære valg. Tekstur og komfort er de to vigtigste ting, når det kommer til de betrukne møbler, der trender i år.

 

Ligesom 2019’s ubekymrede attitude når det kommer til farver, så er komfort og behagelige teksturer sikre valg, når det kommer til dette års valg af dekorative materialer.

 

Når du kigger på vores forskellige kategorier, kan du fortolke dem på din egen måde, fordi du vælger helt selv, hvordan du vil integrere de forskellige møbler i dit hjem.

 

Vores kontormøbler kan også få glæde af at følge 2019’s trends til at skabe en professionel atmosfære, der både vægter produktivitet og komfort højt.

 

Se vores kontormøbler her

 

Så, fremfor at prøve at indrette dit hjem ved kun at vælge fra en stilart, et mønster eller lignende, så prøv at slip din indre designer og indretningsarkitekt løs og fejr den frihed 2019’s interiør trends repræsenterer.

 

 

 

Skriveborde til kontoret

 

Skrivebord i naturtræ | Prima skrivebord i hvid | Functions hjørne skrivebord | Leonardo skrivebord

 

Se hele vores udvalg af møbler og boligtilbehør her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top