Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Giv dine vægge nyt liv - Læs vores 10 tips her!

oprettet d. under Guides, Inspiration

Giv dine vægge nyt liv - Læs vores 10 tips her!
Toggle Zoom

Væggene i dit hjem spiller en yderst central rolle i indretningen. Når du træder ind i et nymalet rum får du følelsen af et nyt lærred der er klar til, at blive designet præcist efter dit ønske. Der er intet som en frisk start og hvad giver en bedre start end en makeover til dit hjem? Nye friske linjer og former i hjemmet giver os mennesker et kick og det får du her nogle forslag til hvordan du kan gøre. 

1. Fyld din væg med levende fototapet 

Med fototapet behøver du ikke alverdens materialer, hylder og dimsedutter til, at gøre væggen levende.

Du kan skabe hele rummet bare med et materiale, - nemlig fototapet. Se bare billedet nedenfor. Med dette fototapet får du skabt et kæmpe rum bare ved hjælp af vægbeklædning.

Det giver rummet længde og gør rummet meget større. Det er jo rigtig godt hvis du har en meget lille stue som du ønsker, at gøre større. Ligeledes kan du tilføje spejle for, at gøre rummet større. 

 

✚  Et andet sted hvor fototapet er yderst populær, er børneværelset.

I modsætning til i gamle dage, kan man i dag få rigtig flotte børnevenlige fototapeter, som ikke er i alt for voldsomme farver.

Et lille plus kunne jo være, at vælge et som er lærerigt. Eksempelvis et med dyr på hvor der så står hvilket dyr det er. Dels for, at lære dem om dyr, dels for at lære dem, at læse på en sjovere måde. 

 

Læs også: Guide til montering af fototapet. 

Du kan finde dette fototapet her

fototapet, fototapeter, vægbeklædning, vægudsmykning, vægge, væggen, væginspiration

 

2. Lav dine egne DIY-malerier 

DIY (Do It Yourself) bliver mere og mere populært, men til de mindre kreative, er der nu også håb for dem. Du ser måske ikke dig selv som den superkreative type og det er der heller intet galt i, for du kan sagtens være med alligevel. Med DIY-malerier kan du lave dine egne malerier, dog med hjælp fra numre og linjer.

 

Du modtager et sæt, med et lærred med allerede optegnede og nummererede felter, pensler og maling.

 

Med hjælp fra malertape kan du lave de flotteste malerier i alverdens former og farver. Skal du og din familie have et sjovt, men nyttigt projekt sammen, så skal I prøve DIY-malerier. Den perfekte undskyldning for, at lave noget nyttigt sammen som ligeledes er givende. Nedenfor kan du se et eksempel på et DIY-maleri.

 

Du kan købe dette DIY-maleri her 

Guide til DIY-malerier

 

DIY, do it yourself, diy-malerier, malerier, do it yourself malerier, diy hjem, indretning, vægbeklædning, væginspiration, vægudsmykning, boboonline

 

 

3. Lav orden og dekoration med opslagstavler 

Noget andet der er begyndt, at komme frem i rigtig mange hjem er opslagstavler. Opslagstavler er top smarte og funktionelle.

Dels er de superflotte i indretningen, dels er det jo smart til ting som nøgler og andre småting. Du kender måske selv det der med, at smide nøglerne når du kommer hjem og så glemme hvor de er.

Med opslagstavler er det slut med det og du kan nu komme ud af døren hurtigt - også når du har travlt. Opslagstavler kan sige rigtig meget om hvem du er som person,

så sørg for, at vise det bedste af dig selv.

Du er jo et overskudsmenneske og derfor har du styr på dine sager og dine småting ligger ikke bare og flyder på sofabordet. 

 

Du kan købe din næste opslagstavle her

opslagstavler, opslagstavle, tavle, vægtavle, vægbeklædning, vægudsmykning, boboonline

 

4. Lav spændende vægge med vægdekorationer 

Vægdekorationer kan naturligvis afhjælpe den kedelige væg og dekorerer den med smukke former og faconer.

 

Før du sætter en masse op hist og her i dit hjem, så lav et overblik først. Kig på hvilke farver du godt kunne tænke dig, at have i dit hjem.

 

Det er en god idé, at holde en sti igennem din indretning.

 

Hvis ikke du har så meget forstand på indretning kan du læse denne guide og lære noget om hvad farver og former har af indflydelse på dit hjem.

 

Det kan både se skarpt, præcist og smukt ud, men det kan lige så hurtigt se rodet, usoigneret og sjusket ud. 

vægdekoration, vægbeklædning, malerier, foto, billeder, vægudsmykning, vægdekorationer

 

5. Gør dine vægge anderledes med vægskulpturer 

Ud over billeder, hylder etc., så er vægskulpturer en god måde, at få nogle flere former ind i rummet.

 

Skulpturer er tit og ofte mere assymetriske og det kan give rummet noget mere liv og gøre det mere spændende. Igen, er det en god ide at tage udgangspunkt i hvilke farver du gerne vil have i dit hjem.

 

Hvis du kører en minimalistisk stil i hjemmet, kan dette være det udskillende, som så kommer til, at være meget i fokus.

 

Det kan være du har haft den store pung med ude og fundet en lidt dyrere skulptur og det ville jo være optimalt, at det så ikke går i ét med resten, men kommer stærkt til udtryk. 

vægskulpturer, vægskulptur, vægbeklædning, vægudsmykninger, vægge, væg, skulpturer, skulptur, boboonline

 

6. Indfør de ultrahippe stigereoler i dit hjem

De fleste har reoler rundt omkring i deres hjem, men hvad med, at gøre det lidt anderledes og indfør en stigereol?

 

En stigereol er super praktisk og samtidig dekorerer den med sin anderledes facon.

 

Stigereoler kan bruges i stort set alle rum og derfor går du sjældent galt i byen når du har købt en.

 

Det kunne da også være super smart, at stille stigereolen på toilettet, sådan at dine fine produkter står fremme og er lette at komme til. Det kan også være du har en masse dekoration du godt kunne tænke dig en plads til og hertil er den også super funktionsdygtig.

 

Du har måske et meget lille køkken og ønsker noget mere plads. Med en stigereol kan du hænge gryder, pander, køkkenservice etc., op og så få plads i skabene til madvarer i stedet for. 

 

Inspiration: læs om tips til stigeroler her.

stigereol, stigereoler, vægudsmykning, reol, pynt, dekoration til hjemmet, indretning, opbevaring, udsmykning, boboonline

7. Dekorér med plakater 

Er du typen der tit får smag for nye ting, så er plakater ideelle for dig. Du behøver ikke, at dække en helt væg, du kan nemt lige skifte plakaten ud - og uden, at smide for mange penge væk hver gang. Plakater er oftest billigere end malerier, så det er et supergodt alternativ.

 

Det kan også være du er mere til det realistiske end det kunstneriske og det kan du også nemt finde, når du er på plakat-jagt. Endvidere er det lettere, at finde en plakat der falder i din smag, end et maleri, medmindre du kender en kunstner, du er helt vild med. 

 

Det er ikke alle, der har kunst hængende, der har interesse for kunst. Mange har det bare fordi, at det er dekorerende, så fortvivl ikke hvis ikke du er den helt store kunst-interesserede. 

 

Plakater er sjældent særlig tunge og de har ofte en kortere leveringstid, end eksempelvis malerier. Så har du den helt store motivation til, at komme i gang, så er det bare om, at få købt en plakat hjem og komme i gang med makeoveren af dit hjem. 

 

Find din nye plakat her 

https://boboonline.dk/shop/545-plakater-og-billeder/

8. Indret med spejle

Spejle er og bliver en sikker vinder hvad angår boligindretning. Spejle har den evne, at de både gør rummet større, skaber noget liv og så kan de fås i alle mulige størrelser og former, alt efter formål og smag. Du kan også lave dine egne mønstre og faconer med spejle.

 

Eksempelvis ved, at købe tre spejle hvor to er mindre end det sidste, og så sætte det sammen som en form. Det skaber arkitekturiske former og ser endvidere supersmart ud. 

 

✖ Hvis du ønsker en sund indretning, så sørg for ikke, at placere spejle som du kan se, der hvor du sover. Det vil sige, at det er bedst at undgå at hænge store spejle i soveværelset, hvis det er lige over for sengen, da det skaber en udynamisk indretning, som ifølge eksperter, ikke er sund for dig. 

spejle, spejl, store spejle, lille spejl, små spejle, vægdekoration, vægbeklædning, vægudsmykning, boboonline

 

 

9. Lav hyggelig belysning med væglamper

Det smarte ved væglamper er, at du ikke skal flytte dem når du gør rent. De er også smarte fordi, at du så i modsætning til gulvlamper ikke risikerer, at slå foden mod dem. Der findes et hav af væglamper, men find den der matcher dit hjem bedst.

 

Det kan være du skulle gå efter en, der har et bestemt lys til formålet? Hvis det er i stuen, kunne det være en der laver noget flot lys på væggene.

 

Det kunne som eksempel være en flettet lampe. En flettet lampe vil give forskellige lyshuller, som danner et mønster på dét, som det står over for. Det kan se enormt dekorende ud og ikke mindst hyggeligt. 

væglampe, lampe, vægudsmykning, små lamper, store lamper, lille lampe, stor lampe, vægdekoration, dekoration, guld, boboonline

10. Lav fede dekorationer med stickers 

Stickers er supersmarte og dekorerende. Ønsker du ikke noget der er alt for prangende i øjnene, så er stickers et stærkt alternativ til dekoration. Det kan være noget tekst, et motto eller nogle figurer du godt kan lide?

 

Der er næsten ikke grænser for hvad du kan finde af stickers. De koster sjældent en bundegård og kan gå an i ethvert rum. Dog skal du tage forbehold for væggens materiale.

 

Er det en væg med en uens overflade, kan stickers godt være en anelse svære, at sætte pænt op. Du kan eventuelt overveje, at sætte en tynd plade op bagved dine stickers. Det smarte ved det er, at du så altid kan flytte dem, alt efter behov. 

 

stickers, wall stickers, væg stickers, stickers til børn, stickers til voksne, stickers med tekst, sticker, sticker til møbler, bobobonline

Er dine vægge kedelige?

Nu har du i det mindste 10 gode fif til, at komme i gang med dekorationen af dine vægge.

Har du måske allerede besluttet dig for et af alternativerne, så er du jo allerede i gang med processen.

 

Vi har også et hav af tilbehør til væggen, med masser af inspiration:

Find tilbehør til væggen her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top