Kundeservice: 75 88 00 58 (man-ons: 7.30-16.00 tors-fre: 7.30-15.00) /

Hvad er bonded læder?

oprettet d. under Guides, Inspiration

Hvad er bonded læder?

Spørgsmålet dukker ofte op idet flere og flere sofaer nu bliver betrukket med Bonded læder. Der findes ikke mange informationer på nettet omkring materialet, derfor vil jeg her forsøge at beskrive den type Bonded læder vores producent benytter på sofaerne.

 

Allerførst vil vi slå fast, at Bonded læder ikke er ægte læder. Der er ganske vist læder iblandet, men det har ikke de naturlige egenskaber som ægte læder. Til gengæld har det en del andre fordele som vi vil komme nærmere ind på.

 

Bonded læder er fremstillet på et stykke tekstil, hvor der på oversiden er støbt Polyurethan og på bagsiden påsprøjtet et lag af små læderrester. Læderet der er påsprøjtet giver materialet en konsistens der minder om læder, altså når man rører eller sidder i en sofa kan det være svært at mærke forskel om det er en almindelig billig standard læder eller Bonded læder.

 

Gode egenskaber:

 

Bonded læder er meget smidigt, lækkert blødt at røre ved og desuden meget nem at vedligeholde. Det har en god slidstyrke. Vores sofaer er testet på teknologisk institut til en slidstyrke på mindst 30.000 martindale (Under testen er materialet påført 30.000 slidture og stadig intakt) Som hovedregel skal en sofa der bruges til privat brug have et betræk der er testet til min. 20.000 martindale.

 

Bonded læder er præget på overfladen, for at give det et læderagtigt udseende. Den behandling giver et ens resultat hver gang og man får derfor en sofa der ikke er præget af ar, rifter mm. som på ægte læder. Dette er selvfølgelig helt et spørgsmål om smag og behag, da mange også godt kan lide de autentiske mærker og tekstturer, som kan forekommer i ægte læder.

 

Sidst, men ikke mindst, er Bonded læder et meget billigt produkt set i forhold til læder. Du kan derfor finde store flotte sofaer til meget billige penge og som stadig har gode egenskaber.

Stort udvalg af kunstlæder møbler

 

HAGA Madrid Stol | 2. pers. Charlietowns Sofa | Biograf sofa | Mars Spisebordsstol |

Se vores store udvalg af kunstlæder sofaer her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top