LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

10 Pinboards til væggen

oprettet d. under Inspiration

10 Pinboards til væggen

Pinboards behøver ikke bare være en brun korkplade – man kan sagtens kombinere praktikalitet med design. Kork er et fantastisk materiale med flere funktioner. Det virker både lyddæmpende i dit hjem, og så har det, grundet sin bløde struktur, en evne til at regenerere sig selv efter brug af tegnestifter.


Vi synes kork er fedt, så derfor har vi samlet 10 pinboards, der har flere formål, som kan give dig inspiration til indretningen af dit hjem! Fælles for dem alle er at de fås i flere størrelser, så de passer ind i alle hjem!
 

1. Artgeist - Europakort 

Artgeist Europakort

En af vores specialiteter er kort over verden, så vi lægger derfor ud med et kort over det kulturrige Europa. Dette flotte pinboard har tydeligt opdelte landegrænser samt faktabokse om Europas lande. Pinboardet har et klassisk design, og passer derfor ind i langt de fleste hjem og stilarter.

 

Prisen starter fra 649 kr. Klik dig ind og læs mere om produktet her!

 

2. Artgeist - Verdenskort

Artgeist Verdenskort

 

Vi zoomer lige en anelse ud, så vi nu kan se hele verden. Dette verdenskort er udarbejdet i neutrale men stadig tydelige farver. Derudover vil du opdage, at pinboardet har flere detaljer end man først lige opdager. Du har nok spottet det klassiske kompas i midten af motivet men har du også set højde- og dybde-detaljen? 


Se flere billeder ved at klikke her og læs mere om dette pinboard til priser fra 649 kr.

 

3. Artgeist - Antikt verdenskort

Artgeist Antikt verdenskort


Vi skruer nu tiden tilbage med et antikt pinboard. Dette pinboard giver et billede af hvordan verden så ud for mange 1000 år siden. Man kan se hvor store verdens kontinenter engang var, og hvor tæt nogle af dem var på at hænge sammen – det er meget interessant!


Prisen starter fra 609 kr. og du kan læse mere om produktet ved at klikke her!

 

4. Artgeist - Traditionelt verdenskort

Artgeist Traditionelt verdenskort

Vi springer videre til et meget traditionelt og klassisk pinboard, som flere af os nok er stødt på i forbindelse med skolen. Dette verdenskort har fornemme detaljer i form af landenavne, landenes flag og navne og de største byer i landene. Igen ser vi de skarpe detaljer med dybde- og højdeforskellene samt de mest prominente floder, vi har på kloden.


Klik dig ind på kortet til priser fra 649 kr. og læs mere om produktet her!

 

5. Artgeist - Gyldent verdenskort 

Artgeist Gyldent verdenskort

Vi er nu nået til et af de mere elegante pinboards. Dette verdenskort er udarbejdet med en stærk kontrast mellem kontinenter i guld og verdenshave i sort. Denne detalje får farverne til at poppe og giver samtidig et yderst elegant look. Igen har vi her et kompas nederst i venstre hjørne, der har et minimalistisk og klassisk design.


Prisen starter fra 609 kr. og du kan få fingrene i det ved at klikke her!
 

6. Artgeist - Realistisk verdenskort

Artgeist Traditionelt verdenskort

Fra en urealistisk verden til en meget realistisk verden. Dette pinboard har fokus på den mindste detalje og leverer et verdenskort med en meget høj detaljegrad – nærmest som et satellitfoto! Her kan du tydeligt se, hvilke dele af jorden der er frodige, og hvilke der er præget af tørke både i form af sand eller is. 


Dette detaljerede pinboard kan blive dit for en pris der starter på 609 kr. ved at klikke her!

 

7. Artgeist - Minimalistisk verdenskort

Artgeist Minimalistisk verdenskort

Fra én modsætning til en anden - detaljeret til minimalistisk. Kontrasten i dette pinboard giver et knivskarpt billede af de beboede kontinenter. Et minimalistisk design, i neutrale farver, kendetegner især den skandinaviske stilart men grundet sit simple design, passer dette pinboard faktisk ind i alle stilarter – simple is good!


Klik her og læs mere om dette pinboard til priser fra 609 kr.

 

Inspiration!

Vi tager lige en pause fra listen og funderer over de pinboards, du har set indtil videre. Fælles for dem alle er, at de er perfekte til at hænge rejseminder på eller sætte pins de steder, du har været. Når vi er ude at rejse tager vi ofte mange billeder af alle de seværdigheder vi støder på og som minder om rejsekammeraterne eller fra en god aften – det kommer an på hvad man er til. Uanset hvad, er princippet det samme, og idéen er at få fremkaldt billederne, sætte dem på pinboardet og forevige minderne på en helt ny måde!

 

8. Artgeist - Verdenskort for børnene

Artgeist Verdenskort for børnene

Vi præsenterer nu et pinboard for de mindste. Vi befinder os stadig i temaet verdenskort, men dette pinboard har fokus på at underholde de små. Børn vil her kunne se f.eks. hvilke dyr og kulturer der er/var i verden. De hører om mange af elementerne gennem historier, og kan nu se, hvor i verden de stammer fra – børnene lærer mens de leger!


Prisen starter fra 509 kr. og du kan læse mere om produktet ved at klikke her!

 

9. Artgeist - Korkpropper

Artgeist Korkpropper

Vi bevæger os videre fra verdenskort-temaet til noget helt andet. Dette pinboard har et motiv, der viser det materiale det er lavet af, kork, men på en spændende måde. Pinboardet er både moderne og retro på samme tid, og du behøver ikke være nogen vinekspert for at kunne se det smukke i det. Der er mange muligheder her, da det passer ind i mange forskellige stilarter!


Dette flotte pinboard kan blive dit for en pris der starter på 549 kr. ved at klikke her!
 

10. Artgeist - Stamtræ

Artgeist Stamtræ

Vi slutter listen af med et pinboard der kan vække mange følelser. Intentionen med dette pinboard er nemlig, at man skal lave sit eget personlige stamtræ med billeder af sine familiemedlemmer. Både dem der lever, men også for at ære dem, der ikke er her længere. Uanset om din familie er lille eller stor, så vil dette være en meget personlig tilføjelse i din indretning.


Prisen starter fra 609 kr. og du kan læse mere om produktet ved at klikke her!

 

 

Du har nu set 10 af vores pinboards, og forhåbentlig har du fået noget inspiration med fra dem. De udvalgte pinboards er blot en brøkdel af vores udvalg og er du ikke helt solgt, kan du se resten af udvalget ved at klikke her!  


Et pinboard er en oplagt mulighed for at lave et personligt kunstværk, der er spækket med minder eller blot et kunstværk, der pynter i din indretning!
 

 

Se også vores 10 tips til indretning for billige penge!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål (8-22 alle dage)

image
Tryghedsgaranti

Her hos BOBO har vi mange års kendskab til det at handle møbler på nettet og ud fra denne erfaring har vi fjernet de største bekymringer ved køb af møbler på nettet med vores tryghedsgaranti.

Læs mere her
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

image
image
image
Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo