LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvor skal du hænge et rundt spejl i messing?

oprettet d. under Guides, Inspiration

Hvor skal du hænge et rundt spejl i messing?

Få hjælp til hvor du skal hænge dit runde spejl i messing henne!

Vi fylder vores hjem med forskellige møbler og tilbehør af forskellige årsager. Nogle af disse tilføjes for at udføre funktioner, mens andre bare vises for at se moderigtige ud. Bortset fra det har vi også de ting, som vi tilføjer, da vi troede, at vores hjem ikke ville være komplet uden dem. Lyder det velkendt? Måske fordi du også har nogle hjemme.

 

Runde spejle er en af ​​disse ting. De er næsten til stede i alle hjem for at fuldende husets overordnede struktur og udseende. Vi ser ofte på os selv i spejlet for at kontrollere vores udseende, se om vi har nogen pletter i vores ansigt eller sikre, at der ikke er noget tilbage mellem tænderne, inden vi går ud.

 

Et spejl kan også være en fantastisk måde at gøre vores værelse større end det faktisk er ved at skabe en illusion af et åbent og større rum. Der er faktisk mange fantastiske ting, du kan gøre med dit spejl.

 

Desuden kommer spejle også i forskellige størrelser, former og stilarter. Det kan være rundt, firkantet eller rektangel; eller lidt legende i farve eller lidt basis - alt er tilgængeligt afhængigt af dine præferencer og stil.

 

Se udvalg af runde spejle

 

Det kan også monteres, hvor som helst du vil have det, afhængigt af hvordan du har tænkt dig at bruge det. I dette blogindlæg vil vi således tackle runde spejle i messing specifikt og de bedste steder at hænge dem omkring, der maksimerer det sofistikerede og unikke udseende i dine hjem.

 

Flot rundt spejl i messing

Find det fine runde spejl i messing fra Kare Design lige her

Hæng dit runde spejl i messing på badeværelset

Badeværelse og et rundt spejl er nærmest to uadskillelige ting - og så skader det bestemt ikke, hvis det runde spejl er i messing også. Selvom runde spejle kan blive lidt dugget til, når du kommer ud af dit brusebad, er de stadig noget, du altid vil se inde i badeværelset. Dens mest populære placering på badeværelset er over vasken, hvor du tydeligt kan se dig selv, mens du lægger make-up eller barber dig. Runde spejle i messing kan være den perfekte form, da det følger størrelsen og formen på dit ansigt.

Hæng det runde spejl i stuen

At hænge et rundt formet spejl i stuen fordobler størrelsen på dit rums plads - eller får det i hvert til at synes sådan. Det runde spejl i messing har sine velafbalancerede designelementer, der giver en mere minimalistisk stemning derhjemme. Yderligere kan dette også gøre dit værelse hyggeligt med eftermiddagslyset ved at placere et spejl på den modsatte væg af vinduet. 

Runde spejle i messing

Find Kare Designs runde spejl i messing lige her

Hvad med at have det runde spejl i messing i soveværelset?

At hænge et rundt spejl i messing i dit soveværelse tilføjer skønhed til rummet og får det til at føles mere rummeligt. Hvis du har en mur, der ikke sker så meget på, skal du hænge spejlet der! Dette giver rummet en mere tiltalende og hyggelig stemning. Bortset fra det kan du også vælge at hænge et rundt spejl på soveværelsesdøren eller inde i skabet, så du kun får det frem, når du har brug for det. Du kan også placere det over dit makeup-område, så det er mere bekvemt for dig at gøre dig klar uden behov for at skulle stå op. 

Hæng et flot messing spejl over et skrivebord

Hvis dit skrivebord vender mod en væg, kan du hænge et rundt spejl i messing over det. Det får dit værelse eller kontor til at se mere rummeligt ud. På samme tid kan du også se, hvem der er bag dig, eller om nogen henvender sig til dig. At placere et rundt spejl over et skrivebord vil helt sikkert give dig en idé om, hvad der virkelig foregår omkring og bag dig. 

Rundt spejl med hylde

Find her det runde spejl i messing med en lille hylde lige her

Hæng det runde spejl i messing ved indgangen eller nær fordøren

Et rundt spejl i messing hængt i en indgang giver en minimalistisk tone inde i dit hjem. Det giver dig også mulighed for at kigge på dig selv i det øjeblik du går ind ad døren, og få et endeligt kig på dig selv inden du forlader hjemmet. Frem for alt giver et rundt spejl i messing hængt i din indgang en mere indbydende stemning til dit rum på et øjeblik.

 

Faktisk har det altid været en god idé at have et dejligt og rundt spejl hængt tæt på din hoveddør - endnu bedre, hvis du beslutter dig for at placere en lille skænk eller et smukt bord under det. Bordet kan give dig et praktisk sted at lægge dine nøgler, breve og små indkøbsposer i det øjeblik du kommer ind i huset. Du kan også tilføje en vase med friske blomster, da det understreger skønheden ved det runde spejl i messing.

 

Læs også: Sådan indretter du dit værelse som en skønhedsalon!

 

Er du på udkig efter et rundt spejl?

Så kan du tage et kig på vores udvalg via knappen herunder:

 

Se udvalg af runde spejle


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo