LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

De 5 bedste kontorstole til hjemmekontoret

oprettet d. under Inspiration

De 5 bedste kontorstole til hjemmekontoret

Mangler du en kontorstol til dit hjemmekontor? Vi vil i dette blogindlæg komme med et bud på de 5 bedste kontorstole til hjemmekontoret. Læs med og bliv inspireret til at vælge din næste kontorstol.

 

Den elegante til hjemmekontoret

Sort kontorstol

Rex kontorstol med vippefunktion - sort kunstlæder, m. armlæn - Fra 1.245 kr. - Køb nu

Denne elegante kontorstol hedder Rex. Kontorstolen er lavet af sort kunstlæder og har fine armlæn og praktiske hjul. En elegant kontorstol til dig, der godt kan lide at sidde komfortabelt, når du arbejder. Kontorstolen vil fungere rigtig godt på hjemmekontoret. Placer stolen ved et skrivebord og hæng nogle hylder op ovenover bordet. Såfremt du synes om det, så kan du placere et skind på kontorstolens sæde som pynt.

 

Den klassiske fra KARE DESIGN

Brun kontorstol

KARE DESIGN Skrivebordsstol, Labora Brun - Fra 1.697 kr. - Køb nu

Hvis du står og mangler en ny god kontorstol kan denne Labora i brun fra KARE DESIGN måske være noget for dig. Stolen har en dejlig høj ryg, og afslappende armlæn. Skrivebordsstolen er beklædt med brunt polyester, og hele stolen har et flot klassisk look. Til hjemmekontoret vil denne skrivebordsstol se super godt ud, og hvis man skal sidde i mange timer og ordne sit papirarbejde og andre gøremål, er det fantastisk at have en god stol at sidde i. Man kan både være afslappet og undgå at få ondt i ryggen.

 

Gamerstolen til hjemmekontoret

Sort kontorstol

ACT NORDIC Race kontorstol - Sort/grå læder PU og stof - Fra 1.045 kr. - Køb nu

Skal du bruge en behagelig kontorstol med et karakteristisk design? Så er denne Race kontorstol i sort/grå måske lige noget for dig. Stolen er nemlig udformet som et klassisk racersæde. Den er sort og grå og har et stel lavet af sort nylon. Den flotte kontorstol er desuden udstyret med gode armlæn, hvilket er rart, hvis du gerne vil have et sted at støtte dine arme. Race kontorstolen er naturligvis oplagt til kontoret, hvor det er rart at have en god og behagelig stol, men stolen kan dog også bruges til andre formål. Eksempelvis til gamerværelset. Spiller du computer, er det nemlig vigtigt med en god stol, som du kan sidde i længe. Her er det også rart, at kontorstolen har en høj ryg.

 

Den stilrene fra FURNHOUSE

Sort kontorstol

Bolero kontorstol, m. armlæn og hjul - sort stof - Fra 1.269 kr. - Køb nu

Mangler du en stilren kontorstol til dit hjemmekontor? Led ikke længere. Denne dejlige Bolero kontorstol er fra FURNHOUSE. Stolen er designet med høj ryg, behagelige armlæn og nakkestøtte. Den er lavet af sort stof og har praktiske hjul. Dette er altså en kontorstol til dig, der gerne vil kunne sidde behagelig og afslappende, når du sidder og arbejder ved dit skrivebord på hjemmekontoret.

 

Den hvide til det moderne hjemmekontor

Hvid kontorstol

Domo kontorstol, m. armlæn og hjul - stof og hvid - Fra 1.479 kr. - Køb nu

Leder du efter en kontorstol til dit nye og moderne hjemmekontor? Så tag et kig på denne hvide Domo kontorstol fra FURNHOUSE. Stolen er designet med høj ryg og behagelige armlæn. Den er beklædt med hvidt stof og har praktiske hjul. Desuden tilbyder stolen en god ergonomisk siddeoplevelse, så den er helt perfekt til at udføre dit arbejde ved skrivebordet.

 

Vi håber at vores blogindlæg har inspireret dig i din søgning efter en god kontorstol til hjemmekontoret, og at du måske er kommet tættere på den helt rette til dig.

 

Du kan eventuelt også læse vores inspiration: 5 kontorstole til dig med dårlig ryg


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo